Αθλητισμός

Τσάβι Ρόκα: Έπιασε αμέσως δουλειά ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής – Δύο οι στόχοι για τον Ιανουάριο

Τσάβι Ρόκα: Έπιασε αμέσως δουλειά ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής – Δύο οι στόχοι για τον Ιανουάριο
Τσάβι Ρόκα: Οι "Πράσινοι" μπήκαν και επίσημα σε νέα εποχή όσον αφορά τη θέση του τεχνικού διευθυντή, με τον Καταλανό, Τσάβι Ρόκα να αναλαμβάνει να ενισχύσει το "Τριφύλλι" με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τσάβι Ρόκα: Το νοικοκύρεμα στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, με τους Πράσινους να βρίσκεται σε τροχιά… κανονικότητας. Το τελευταίο διάστημα ο σύλλογος προσπαθεί να πατήσει γερά στα πόδια του τοποθετώντας ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν σε σημαντικά πόστα. Ένας από αυτούς είναι και ο Τσάβι Ρόκα, με τον Καταλανό να αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, η οποία το τελευταίο διάστημα παρέμενε “ορφανή” έπειτα το αιφνίδιο διαζύγιο με τον Νίκο Νταμπίζα.

Ο Καταλανός χθες παρουσιάστηκε από την “Πράσινη” ΠΑΕ, με τις πρώτες εικόνες που βγαίνουν από τα ρεπορτάζ να είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές. Ο 45χρονος τεχνικός διευθυντής στο περιθώριο της παρουσίασης είχε συζήτηση με τον προπονητή του “Τριφυλλιού”, Γιώργο Δωνη με τους δύο άνδρες να συνομιλούν για αρκετή ώρα θέτοντας ως κύριο θέμα την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας κατά τη περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Καταλανός εμφανίστηκε φουλ ενημερωμένος για το τι συμβαίνει στον σύλλογο, το έμψυχο δυναμικό και τις θέσεις που χρειάζονται άμεση ενίσχυση.

Όπως διαρρέεται, ο Τσάβι Ρόκα θα κινήσει άμεσα τις γνωριμίες του προκειμένου να φέρει ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν τάχιστα στα βασικά πλάνα του Γιώργου Δώνη. Η μία περίπτωση αφορά έναν μέσο που να είναι ικανός τόσο αμυντικά όσο και στο κατέβασμα της μπάλας, ενώ η άλλη έχει να κάνει με την επίθεση, με τον Ρόκα να κοιτά την ισπανική αγορά προκειμένου να βρει τον ιδανικό εξτρέμ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments