Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννούλης: Τον παρακολουθεί η Φενέρμπαχτσε

Δημήτρης Γιαννούλης: Τον παρακολουθεί η Φενέρμπαχτσε
Δημήτρης Γιαννούλης: Ο Έλληνας μπακ βρίσκεται στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε, η οποία αναζητά λύσεις για τα μετόπισθεν της.

Δημήτρης Γιαννούλης: Ο νεαρός Έλληνας μπακ είναι από τους σταθερότερους παίκτες του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, κάτι το οποίο κάνει και με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος. Γι’ αυτό άλλωστε και το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη έχει βρεθεί στα ρεπορτάζ αρκετών συλλόγων του εξωτερικού, οι οποίοι μάλιστα έχουν στείλει ανθρώπους να τον παρακολουθήσουν στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της «γαλανόλευκης».

Ο Αμπέλ Φερέιρα δείχνει να τον εμπιστεύεται τυφλά και γι’ αυτό άλλωστε προχώρησε στην αλλαγή θέσης του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Η επιστροφή του Πορτογάλου δεν προβλημάτισε τον Δημήτρη Γιαννούλη. Ο Έλληνας μπακ παρέμεινε στα αριστερά με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να πηγαίνει μπροστά του. Πρόσφατα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ξεκαθάρισε πως ό,τι πρόταση κι αν έρθει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Γιαννούλης δεν θα πωληθεί.

Παρόλα αυτά, η τουρκική εφημερίδα «Fanatik» επανέφερε το όνομα του Έλληνα μπακ για τη Φενέρμπαχτσε, για τον οποίο πριν από μια εβδομάδα υπήρχαν ανάλογα δημοσιεύματα. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αρέσει αρκετά στους ανθρώπους της Φενέρ, οι οποίοι αναζητούν μια λύση για τα μετόπισθεν, ενώ θετική άποψη για τις ικανότητες του έχει και ο προπονητής της ομάδας, Ερσούν Γιανάλ, ο οποίος τον θεωρεί μια πάρα πολύ καλή περίπτωση.

Οι Τούρκοι φέρονται να έχουν παρακολουθήσει από κοντά τον Έλληνα άσο (και στους αγώνες με την Εθνική Ελλάδας), όμως θα πρέπει να ικανοποιήσουν οικονομικά τον «Δικέφαλο του Βορρά», αν επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους τον Ιανουάριο. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Δημήτρη Γιαννούλη με τον ΠΑΟΚ λήγει το 2021, ενώ φέρεται να υπάρχει σε αυτό ρήτρα ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ για τος πιθανούς αγοραστές του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments