Αθλητισμός

Νίκος Αναστόπουλος: «Η ήττα από την Τότεναμ δεν θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό ενόψει ΠΑΟΚ»

Νίκος Αναστόπουλος: «Η ήττα από την Τότεναμ δεν θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό ενόψει ΠΑΟΚ»
Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για το επικείμενο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Νίκος Αναστόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο έμπειρος προπονητής και μίλησε για το επικείμενο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, τους παίκτες-βαρόμετρα των δύο ομάδων, ενώ επισήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα φανούν επηρεασμένοι από την ήττα κόντρα στην Τότεναμ.

Αναλυτικά όσα είπε:

  • Για το αν θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό η ήττα από την Τότεναμ:

«Δε νομίζω ότι θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό το χθεσινό ματς ενόψει ΠΑΟΚ. Ηταν μια καλή ευκαιρία να πάρει χθες ένα καλό αποτέλεσμα, όμως, αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο είναι το Πρωτάθλημα. Το πάλεψε χθες ο Ολυμπιακός, είχε όμως αυτήν την άτυχη στιγμή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Για να νικήσεις έναν τέτοιο αντίπαλο πρέπει να έχεις και τύχη. Το γκολ στο 45’ έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Πιστεύω ότι δεν θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό ενόψει ΠΑΟΚ. Δεν θα ξεφύγει από τον στόχο του, ο οποίος, όπως έχουν πει, είναι το Πρωτάθλημα. Και πολύ σωστά για μένα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ και να περάσεις στους “16”, το πολύ πολύ να περάσεις έναν γύρο ακόμη. Δεν μπορείς να πάρεις το Τσάμπιονς Λιγκ».

  • Για τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο ντέρμπι:

«Ο Μπίσεσβαρ είναι από πλευράς ΠΑΟΚ ο παίκτης-βαρόμετρο. Δεν έχει καμία σημασία που τελευταία δεν τα πάει καλά. Τέτοιου είδους παιχνίδια δεν τα κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Παίζει ρόλο πώς θα εμφανιστείς εκείνη την ημέρα. Δεν έχει σημασία πως δεν είναι αυτός που πρέπει. Αυτά τα ματς είναι πρόκληση για κάθε παίκτη και δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Πιστεύω πως θα είναι βελτιωμένος σε σχέση με τα τελευταία ματς».

  • Για τη μονομαχία Ποντένσε-Γιαννούλη:

«Ο Γιαννούλης είναι εξελίξιμος παίκτης με καλή παρουσία. Αν παραμείνει προσγειωμένος, μέσα από τη δουλειά θα προχωρήσει. Μαζί με τον Ποντένσε θα είναι ένα ενδιαφέρον δίδυμο στο ματς. Και οι δύο είναι καλοί παίκτες με ταχύτητα. Σίγουρα ο Γιαννούλης δεν είναι ο σκληρός αμυντικός, είναι όμως ένας καλός παίκτης. Και από την άλλη πλευρά ο Μάτος είναι πολύ καλός, επικίνδυνος στα στημένα, καλός κεφαλοσφαιριστής. Ο Κρέσπο επίσης. Από πλευράς Ολυμπιακού, ο Γκιγέρμε είναι βαρόμετρο, παίκτης που δίνει ρυθμό και ηρεμεί την ομάδα. Ο Ελ Αραμπί, αν παίξει στο ντέρμπι, έδειξε και χθες ότι στην περιοχή κίνδυνος θάνατος».

  • Για την ομάδα που έχει προβάδισμα για τη νίκη:

«Ένα μικρό αβαντάζ έχει ο Ολυμπιακός λόγω έδρας. Πάντα παίζει ρόλο η έδρα, όχι όμως τον καθοριστικό. Ο Ολυμπιακός εντός έδρας με τις ομάδες που έχει παίξει έδειξε πως έχει τον πρώτο λόγο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments