Αθλητισμός

Νίκος Κωστένογλου: Κανονικά στον πάγκο της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ

Νίκος Κωστένογλου: Κανονικά στον πάγκο της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ
Νίκος Κωστένογλου: Ο "Δικέφαλος" συνεχίζει μέσω του Ίλια Ίβιτς να αναζητά τον εκλεκτό για τη θέση του προπονητή της ΑΕΚ, στην οποία για την ώρα παραμένει κανονικά ο Νίκος Κωστένογλου.

Νίκος Κωστένογλου: Η κλεψύδρα αδειάζει για τον Έλληνα τεχνικό, ωστόσο στην ΑΕΚ δεν σκέφτονται να πάνε στην Κρήτη χωρίς εκείνον. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, οι “Κιτρινόμαυροι” εξετάζουν περιπτώσεις προπονητών για τη θέση του “καπετάνιου” στον πάγκο της ΑΕΚ, ωστόσο δεν δείχνουν να βιάζονται. Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει τον Νίκο Κωστένογλου στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα, όμως ακόμη δεν έχει οριστεί η μέρα που θα συμβεί αυτό.

Όπως αναφέρει η Live Sport, ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να βρεθεί κανονικά στη Κρήτη και την προσεχή αναμέτρηση της ΑΕΚ στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ. Οι “Κιτρινόμαυροι” δεν επιθυμούν να προβούν σε απόλυση του Νίκου Κωστένογλου και χρησιμοποιήσει υπηρεσιακού τεχνικού. Στην ΑΕΚ κατανοούν πως ο 49χρονος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη χρονική στιγμή, την ώρα που η χρονιά έδειχνε χαμένη από το ξεκίνημα.

Η ΑΕΚ διάγει μια πολύ περιόδο η οποία ξεκίνησε από την αρχή της σεζόν. Οι επιλογές σε παίκτες και προπονητικό τιμ αποδείχθηκαν κακές, με τον Ίλια Ίβιτς να έρχεται να σώσει την κατάσταση. Ο ερχόμενος Ιανουάριος αναμένεται κομβικός για την Ένωση, καθώς ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής αναμένεται να προβεί σε ριζικές αλλαγές φέρνοντας νέα πρόσωπα που είναι ικανά να ανταποκριθούν άμεσα στις δυσκολίες και να ενσωματωθούν με τα “θέλω” του συλλόγου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments