Ελλάδα

Βόλος: Άγριος καυγάς ζευγαριού για μια γάτα

Βόλος: Άγριος καυγάς ζευγαριού για μια γάτα
Ζευγάρι στον Βόλο τσακώθηκε άγρια για μία γάτα και κατέληξε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ένας γάτος ήταν η… πέτρα του σκανδάλου για ένα ζευγάρι στον Βόλο και μάλιστα ο σύζυγος απείλησε να παρατήσει τη γυναίκα σε ερημική περιοχή έξω από το Πήλιο! Όλα άρχισαν όταν 66χρονος νευρίασε και υποστήριξε πως η γυναίκα του έδινε περισσότερη σημασία στον γάτο τους παρά  στον ίδιο! Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 66χρονος έσπρωξε την 43χρονη σύζυγό του και όταν το ζευγάρι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό, ο 66χρονος την απείλησε πως θα εγκαταλείψει και την ίδια και τον γάτο κάπου στο βουνό του Πηλίου.

Στη συνέχεια, όμως, δεν την άφηνε τη να βγει από το αυτοκίνητο και μόλις έκοψε ταχύτητα, στο ύψος του περιφερειακού Βόλου, η γυναίκα άνοιξε την πόρτα έφυγε.

Αμέσως η 43χρονη κάλεσε την Αστυνομία και τον κατήγγειλε, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου μετά από αναζητήσεις εντόπισαν τον 66χρονο τον οποίον και συνέλαβαν για ενδοοικογενειακή βία. O δράστης βρέθηκε χωρίς τον γάτο στο αυτοκίνητο και όπως ισχυρίστηκε, παράτησε κάπου στο χωριό το ζώο, μέσα στο κλουβί, με τροφή και νερό για να τον εντοπίσει η σύζυγός του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments