Video

GNTM: Τον δρόμο της επιστροφής πήραν τρεις παίκτριες – Πως αντέδρασαν οι υπόλοιπες

GNTM: Τον δρόμο της επιστροφής πήραν τρεις παίκτριες – Πως αντέδρασαν οι υπόλοιπες
Ποιες χάρηκαν και ποιες «ξενέρωσαν» με την επιστροφή των τριών κοριτσιών στο σπίτι.

Δώδεκα έγιναν πάλι οι διαγωνιζόμενες στο σπίτι του GNTM καθώς τον δρόμο της επιστροφής πήραν τρεις παίκτριες! Όμως τα μοντέλα δεν γύρισαν στο παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο, όπως πέρσι, αλλά συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της  Madame Figaro και πέρασαν από κάστινγκ! Η υπεύθυνη του γνωστού περιοδικού μόδας ήταν εκείνη που αποφάσισε ποιες κοπέλες θα έχουν τη δεύτερη ευκαιρία για να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Τελικά επέστρεψαν η Ελευθερία, η Εμμανουέλα και η Πόπη. Πώς αντέδρασαν όμως οι υπόλοιπες εννιά που νόμιζα ότι είχαν μπει στην τελική ευθεία;

«Έχω πάθει σοκ, μου κόβεται η ανάσα κατευθείαν. Είναι η κολλητή μου. Μου φαίνεται σαν ένα όνειρο», ανέφερε η Κέισι για την επιστροφή της Πόπης. «Όταν είδα την Εμμανουέλα συγκινήθηκα τόσο πολύ. Μου είχε λείψει τόσο πολύ», είπε η Άννα – Μαρία.

Δεν χάρηκαν το ίδιο, όμως, όλα τα κορίτσια. «Έχω ξενερώσει απίστευτα», υποστήριξε χαρακτηριστικά η Ασημίνα με αφοπλιστική ειλικρίνεια. «Δεν γίνεται να πολλαπλασιαζόμαστε. Εμείς θέλουμε να μειωνόμαστε. Είμαι πάρα πολύ ξενερωμένη», είπε η Άννα. «Η Πόπη αν δεν κάνω λάθος είναι και μιας Α ηλικίας και ενός Α ύψους κοπέλα και αυτά τα δύο είναι περίεργος συνδυασμός», είπε η Κάτια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments