Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [27/11/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [27/11/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (27/11/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (27/11/19).

  • Κριός

Αν η ιδέα της σωματικής άσκησης σας εξαντλεί, ίσως πρέπει να την προσεγγίσετε με άλλη προοπτική. Αντί για την κλασική συνδρομή σε γυμναστήριο, βρείτε τη φόρμα σας με μαθήματα γιόγκα ή με μια ομάδα τζόκινγκ. Μπορεί όσο χάνετε κιλά, να κερδίζετε νέους φίλους.

  • Ταύρος

Μια συναυλία μπορεί να είναι το ιδανικό μέρος για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με κάποιο καινούργιο άτομο. Κάντε πρώτα μια έρευνα για να βρείτε ποια συγκροτήματα αρέσουν στο ραντεβού σας. Βεβαιωθείτε ότι θα κρατάτε πάνω σας αρκετά χρήματα για σουβενίρ, φαγητό και ποτό.

  • Δίδυμοι

Σήμερα φλερτάρετε μέσω της καθημερινής σας αλληλογραφίας. Αντί για προφορικούς υπαινιγμούς, χρησιμοποιήστε τον γραπτό λόγο για να πείτε αυτό που θέλετε. Μερικές φορές είναι ευκολότερο να χρησιμοποιείτε προκλητικά νύξεις και χαμογελαστές φατσούλες ως υπονοούμενα.

  • Καρκίνος

Το να έρθετε σε επαφή με τους άλλους είναι εύκολο, αν αφιερώσετε χρόνο για να μάθετε περισσότερα πράγματα για αυτούς. Ρωτήστε τους ποιες είναι οι δέκα πιο αγαπημένες τους ταινίες, για να δείτε αν έχετε κάποιες κοινές. Ρίξτε μια ματιά στις μουσικές τους προτιμήσεις. Αποθηκεύστε αυτές τις πληροφορίες, ώστε αργότερα να τις χρησιμοποιήσετε στις συζητήσεις σας μαζί τους.

  • Λέων

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε περισσότερο εσωστρεφείς από όσο συνήθως. Και ενώ σας αρέσει να είστε κοινωνικοί, δεν είναι κακό να κάνετε ένα διάλειμμα μια στο τόσο. Περάστε μια ήσυχη βραδιά για αλλαγή. Χαλαρώστε με μια ωραία ταινία και φαγητό απ’ έξω.

  • Παρθένος

Ήρθε η ώρα να οργανώσετε τη ζωή σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχετε επιτέλους χρόνο για να διασκεδάσετε. Όταν δεν υπάρχουν προθεσμίες και δουλειές της τελευταίας στιγμής στη μέση, είναι πιο εύκολο να κάνετε σχέδια με κάποιο καινούργιο άτομο.

  • Ζυγός

Το να τρώτε καμία χυλόπιτα πότε-πότε, είναι σίγουρα καλύτερο από το να μην κάνετε τίποτα απολύτως. Δεν μπορούν να είναι όλα σας τα ραντεβού επιτυχημένα. Αντί όμως να επικεντρώνεστε στα αρνητικά, βγείτε πάλι εκεί έξω και προσπαθήστε. Κάθε φορά που χαμογελάτε σε κάποιον, ξεκινάτε μια συζήτηση με έναν άγνωστο και ρισκάρετε με κάποιο καινούργιο πρόσωπο, αυξάνετε τις πιθανότητές σας να βρείτε τον αληθινό έρωτα.

  • Σκορπιός

Θα χαρείτε να κάνετε μια χάρη σε κάποιο φίλο σας σήμερα. Αυτός ο φίλος αρχικά μπορεί να μην αισθάνεται άνετα να σας ζητήσει βοήθεια. Οπότε εσείς κρατήστε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά, για διακριτικά υπονοούμενα ότι χρειάζονται τις ειδικές σας γνώσεις. Κρατήστε μια προσιτή και θετική στάση.

  • Τοξότης

Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να σας τρελάνουν σήμερα. Βρείτε ένα ήσυχο μέρος μακριά από όλους για να ηρεμήσετε. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο για να εκτονωθείτε. Απολαύστε ένα μασάζ για να αποβάλλετε το άγχος. Ή χαλαρώστε με λίγη τζαζ και ένα αφέψημα. Μείνετε μακριά από δράματα, διαφορετικά μπορεί να πείτε κάτι που θα μετανιώσετε.

  • Αιγόκερως

Σήμερα συνδεθείτε με άτομα που ζουν μακριά σας. Οι παλιές σας σχέσεις μπορεί να χαρούν, που θα μάθουν για τις επιτυχίες και τα νέα σας. Τηλεφωνήστε τους ή στείλτε τους ένα e-mail. Μπορεί να εκπλαγείτε που θα μάθετε ότι σας σκέφτονται και εκείνοι το ίδιο.

  • Υδροχόος

Σήμερα να είστε προσεκτικοί στις επαφές σας με άλλα άτομα. Οι φίλοι σας μπορεί να είναι υπερβολικά ευαίσθητοι στην κριτική, ακόμη και όταν γίνεται με τις καλύτερες προθέσεις. Οι συνάδερφοί σας, επίσης, μπορεί να είναι στην τσίτα. Αντί να ψάχνετε για καβγάδες, επικεντρωθείτε σε μια γρήγορη εξομάλυνση.

  • Ιχθύες

Δεν χρειάζεται να ξέρετε όλα τα γεγονότα προκαταβολικά, πριν ζητήσετε από κάποιο καινούργιο άτομο να βγείτε ραντεβού. Το να γκουγκλάρετε για να μάθετε περισσότερα για αυτόν/αυτήν, είναι ένα πράγμα… Αλλά το να προσλάβετε ιδιωτικό ντετέκτιβ είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, που αγγίζει τα όρια της τρέλας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μάθετε περισσότερα για το αντικείμενο του πόθου σας με τον καλό, παραδοσιακό τρόπο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments