Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [26/11/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [26/11/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (26/11/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (26/11/19).

  • Κριός

Σήμερα κάντε μια προσπάθεια να είστε περισσότερο θετικοί. Είναι εύκολο να κατακλύζεστε από απαισιόδοξες σκέψεις αλλά μακροπρόθεσμα θα είστε σε χειρότερη κατάσταση από πριν. Σκεφτείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι που περνούν χειρότερα από εσάς.

  • Ταύρος

Ένα χαριτωμένο παρατσούκλι είναι ένας τρόπος καλοπιάσματος, αλλά καλό θα ήταν να ξέρετε σε ποιον απευθύνεστε πριν το δώσετε σε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει. Πάρτε το θάρρος μόνο με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους, διαφορετικά κάποιος άλλος μπορεί να το εκλάβει ως προσβολή.

  • Δίδυμοι

Είστε τόσο καλοί στο να δίνετε συμβουλές. Γιατί δεν τις ακολουθείτε και εσείς οι ίδιοι; Είναι πάντα πιο εύκολο να προσπαθείτε να επιλύσετε προβλήματα που δεν είναι δικά σας. Την επόμενη φορά που κάποιος φίλος θα σας προσφέρει μια συμβουλή, ακούστε τον αντί να αδιαφορήσετε.

  • Καρκίνος

Σήμερα θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε καλά με άτομα που συνήθως αποφεύγετε. Κάντε μια προσπάθεια να επανορθώσετε για λάθη του παρελθόντος και ξεκινήστε έναν διάλογο για να αναθερμάνετε φιλικές σχέσεις που έχουν βαλτώσει. Ξεκινήστε συζήτηση με κάποιο άγνωστο άτομο το οποίο θα θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα.

  • Λέων

Η εύστοχη προσέγγισή σας για τις σχέσεις εντυπωσιάζει τόσο τους ανθρώπους γύρω σας που μπορεί να έρχονται σε συμβουλές από εδώ και πέρα. Όσο κολακευτικό και αν είναι, ίσως να θέλετε να κρατήσετε τη σοφία σας για τον εαυτό ας, εκτός αν θέλετε να διακινδυνεύσετε να σας κατηγορήσουν για τις ερωτικές τους αποτυχίες.

  • Παρθένος

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κερδίσετε την προσοχή κάποιου καινούργιου ατόμου. Φλερτάρετε με συγκεκριμένο σκοπό. Οι άνθρωποι θα αντιδράσουν θετικά, οπότε χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας. Ξεχάστε τις αναστολές σας.

  • Ζυγός

Αυτή η ενοχλητική φωνούλα στο κεφάλι σας δε λέει να φύγει. Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να διορθώσετε κάποιο λάθος σας πριν γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Ψάξτε βαθιά στην καρδιά σας και βρείτε μια λύση την οποία να μπορείτε να αποδεχτείτε.

  • Σκορπιός

Είναι μια καλή μέρα για να βγάλετε προς τα έξω την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά του χαρακτήρα σας. Γελάστε ελεύθερα με αστείες ιστορίες και δείξτε στο αντικείμενο του πόθου σας ότι ενδιαφέρεστε για όσα έχουν να πουν. Χαμογελάστε τους, κλείστε τους το μάτι, πάρτε τους μια αγκαλιά. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας για να στείλετε ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

  • Τοξότης

Μήπως οι δογματισμοί σας μπαίνουν εμπόδιο στο να βρείτε τον αληθινό έρωτα; Αντί να εμμένετε πεισματικά σε συγκεκριμένους κανόνες στη ζωή σας, ίσως ήρθε η ώρα να φτιάξετε μερικούς καινούργιους. Να είστε ανοιχτοί σε νέες πιθανότητες και νέες γνωριμίες.

  • Αιγόκερως

Σήμερα μπορείτε να επιτύχετε πολλά, αρκεί να μην αφήσετε τίποτα να σας αποσπάσει την προσοχή. Κρατήστε τους φίλους και τα φλερτ σας σε κάποια απόσταση, μέχρι να έχετε διεκπεραιώσει αρκετά πράγματα από αυτά που έχετε να κάνετε σήμερα. Αργότερα θα έχετε αρκετό χρόνο για να διασκεδάσετε.

  • Υδροχόος

Όταν συζητάτε προσωπικά ζητήματα με τους φίλους σας προσποιηθείτε ότι είστε κοινωνιολόγοι. Μπορείτε να μάθετε πολλά, όχι μόνο ακούγοντας τη συζήτηση αλλά δίνοντας προσοχή στη γλώσσα του σώματος. Να είστε παρατηρητικοί και να αναλύετε λεπτομερώς όσα βλέπετε.

  • Ιχθύες

Όλες οι σχέσεις έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Αλλά μόνο οι δυνατές επιβιώνουν όταν και τα δύο μέρη έχουν τη διάθεση να κάνουν συμβιβασμούς. Δεν αξίζει να θυσιάσετε μια φιλία για να περισώσετε την αξιοπρέπειά σας. Καταπιείτε την περηφάνια σας και ζητήστε συγγνώμη.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments