Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [25/11/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [25/11/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (25/11/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (25/11/19).

Κριός

Μην πανικοβάλλεστε αν σήμερα αισθάνεστε κάπως νευρικοί. Δεν τρελαίνεστε. Είναι μια καλή στιγμή για να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε. Είτε σαμποτάρετε μια σχέση είτε χάνετε μια ευκαιρία, καλό θα είναι να έχετε μελετήσει λεπτομερώς την ψυχική σας κατάσταση.

Ταύρος

Είναι καλό που σήμερα οι κοντινοί σας άνθρωποι έχουν τα μυαλά τους μέσα στο κεφάλι τους. Είστε αρκετά παρορμητικοί και αν δεν υπάρχουν κάποιοι λογικοί άνθρωποι να σας κρατήσουν μακριά από μπελάδες, ποιος ξέρει πού μπορεί να καταλήξετε. Πριν συνεχίσετε να κάνετε χαζομάρες, οφείλετε σε κάποιους ένα ευχαριστώ.

Δίδυμοι

Είναι φοβερό το πόσο μακριά φαίνεται το ραντεβού των ονείρων σας από την πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα, όμως, δεν απέχει και τόσο πολύ. Μια ακτίνα αισιοδοξίας θα λάμψει μέσα σας σήμερα και θα σας ενθαρρύνει να ζητήσετε να βγείτε ραντεβού από το αντικείμενο του πόθου σας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!

Καρκίνος

Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά για εσάς σήμερα – ίσως υπερβολικά καλά. Αυτό είναι το πρόβλημα. Τα άστρα μπορεί να σας παρασύρουν σε μια υπερβολική αίσθηση αυτοπεποίθησης που να αγγίζει τα όρια της αλαζονείας. Και με μια λάθος λέξη από το λάθος άτομο, να γκρεμιστείτε από το βάθρο που έχετε ανέβει. Να είστε προσεκτικοί!

Λέων

Η αλήθεια είναι ότι λέτε ψέματα στον εαυτό σας, Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: δεν επιστρέφει τα τηλεφωνήματα σας, δεν έχετε γνωρίσει τους φίλους του/της. Όσο πιο γρήγορα αντιληφτείτε την πραγματικότητα –όσο πικρή κι αν είναι – τόσο πιο γρήγορα θα ξεπεράσετε αυτό το άτομο και θα προχωρήσετε παρακάτω.

Παρθένος

Σήμερα αρκεί μόνο μια λέξη που θα ειπωθεί έξω από τα συμφραζόμενα για να προκαλέσει καβγά. Ο μόνος τρόπος για να το αποφύγετε είναι να είστε απόλυτα ξεκάθαροι σχετικά με τις προθέσεις σας. Οπότε ίσως θα πρέπει να αποφύγετε την επικοινωνία μέσω e-mail, γραπτά μηνύματα, κοινωνικά δίκτυα – όλες τις μορφές ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Πάρτε τους καλύτερα τηλέφωνο.

Ζυγός

Η πραγματικότητα είναι κάπως φευγαλέα σήμερα. Αυτό το σέξι άτομο που μέχρι τώρα σας αγνοούσε τελείως, σας δίνει επιτέλους ένα θετικό σημάδι. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζετε. Σε εσάς χαμογελούσαν ή σε κάποιον πίσω σας; Πριν πάρετε θάρρος και αρχίσετε να του εξομολογείστε τον αιώνιο έρωτα σας, φροντίστε να έχετε όλες τις πληροφορίες σωστά.

Σκορπιός

Σήμερα μοιραστείτε τις σκέψεις τουλάχιστον με ένα άτομο. Δεν έχει κανένα νόημα να τα κρατάτε όλα μέσα σας. Μπορεί μάλιστα αυτό το άτομο να σας δώσει μεγάλη βοήθεια σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα που αντιμετωπίζετε. Ή ακόμη καλύτερα, να γνωρίζει κάποιον/α κούκλο/α που να μπορεί να σας βοηθήσει.

Τοξότης

Ο,τιδήποτε ήταν αυτό που σας συγκρατούσε μέχρι τώρα, σήμερα ξαφνικά εξαφανίζεται. Αισθάνεστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο (ή έστω να ζητήσετε να βγείτε ραντεβού με τον/την άντρα/γυναίκα των ονείρων σας). Εκμεταλλευτείτε αυτή τη δυναμική και αναπληρώστε τον χαμένο χρόνο.

Αιγόκερως

Αν προσπαθήστε να πιέσετε τα πράγματα να γίνουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να τα διαλύσετε όλα. Καλύτερα να αφήσετε την καλή ενέργεια να σας καθοδηγήσει. Όταν αφήνετε στην άκρη αυτή την ανάγκη σας για έλεγχο, εμφανίζονται κάθε είδους υπέροχες προοπτικές.

Υδροχόος

Δεν συμβαίνει τίποτα το σπουδαίο στην αληθινή σας ζωή τώρα. Γιατί να μην το κάνετε να συμβεί στη φαντασία σας; Αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί πέρα από τα όρια του τι είναι πιθανό ή δυνατόν. Ακόμη και αν τίποτα από αυτά δεν βγάζει ιδιαίτερο νόημα, εσείς συνεχίστε.

Ιχθύες

Έχετε κουραστεί από τις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι από εσάς. Αν ακούσετε άλλη μια φορά τη φράση «Βγαίνεις με κανέναν αυτόν τον καιρό;», θα δώσετε μπουνιά σε κάποιον. Να είστε υπομονετικοί. Οι κοντινοί σας άνθρωποι θέλουν μόνο το καλύτερο για εσάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments