Αθλητισμός

Λάζαρος Λάμπρου: Κοιτάει τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Λάζαρος Λάμπρου: Κοιτάει τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός
Λάζαρος Λάμπρου: Όλο και φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Λάζαρου Λάμπρου.

Λάζαρος Λάμπρου: Ο 22χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, θα αποχαιρετήσει τη Θεσσαλονίκη και τα σενάρια θέλουν τους “πράσινους” να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του. Βέβαια τα πράγματα δεν φαίνονται να είναι εύκολα για την ομάδα του Γιώργου Δώνη αφού προτεραιότητα του παίκτη είναι το εξωτερικό. Ωστόσο, τίποτα δεν αποκλείεται.  Αξίζει να αναφερθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο παίκτης ακούγεται για τον Παναθηναϊκό, αφού και στο παρελθόν το όνομά του είχε συνδεθεί με το “τριφύλλι”.

Η εκπληκτική χρονιά του (ως δανεικός) στην Ολλανδία με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ χάρισε την άμεση επιστροφή του στη συμπρωτεύουσα και τον ΠΑΟΚ. Ο ταλαντούχος επιθετικός παρότι πραγματοποίησε κανονικά προετοιμασία με τους Πρωταθλητές Ελλάδας και παρέμεινε στο ρόστερ μετά το τέλος της για την ώρα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει αξιόλογο χρόνο συμμετοχής. Ο Αμπέλ Φερέιρα δείχνει να τον αγνοεί πεισματικά, έχοντας τον σταθερά μεταξύ πάγκου και εξέδρας, κάτι που προβληματίζει έντονα τόσο την πλευρά του ποδοσφαιριστή όσο και αυτή της διοίκησης.

Ο ΠΑΟΚ πληρώνει κανονικά έναν παίκτη που δεν έχει προσφέρει σχεδόν τίποτα στην ομάδα.

Από την άλλη ο Λάμπρου προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, με το προσεχές διάστημα να κρίνει πολλά για την παρουσία του στην ομάδα. Οι πιθανότητες παραμονής δεν είναι με το μέρος του και γι’ αυτό υπάρχει η έντονη σκέψη του δανεισμού του, με τον Παναθηναϊκό να είναι μια από τις ομάδες που περιμένουν στη γωνία.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Ινσούα του Παναθηναϊκού, χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση προς το παρόν. Το γεγονός αυτό αναμένεται να εκμεταλλευτούν οι ιθύνοντες των «πρασίνων» ζητώντας  ανταλλαγή με τον Λάζαρο Λάμπρου.  Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει, οπότε οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments