Αθλητισμός

Πάτρικ Ουγκουνσότο: Απίθανη παρέμβαση σε αθλητική εκπομπή [vid]

Πάτρικ Ουγκουνσότο: Απίθανη παρέμβαση σε αθλητική εκπομπή [vid]
Πάτρικ Ουγκουνσότο: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε ραδιοφωνική παρέμβαση και τάχθηκε υπέρ του Άρη για τις αμφισβητούμενες φάσεις στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πάτρικ Ουγκουνσότο: Ο Άρης είχε αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Ευαγγέλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-1). Οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτύρονται τόσο για τη φάση της αποβολής του Ιντέγε, καθώς θεωρούν πως ο Νιγηριανός φορ δεν είδε τον Μάνταλο και τον πάτησε κατά λάθος, αλλά και για τη φάση του πέναλτι της «Ένωσης», καθώς θεωρούν πως δεν υπήρχε καμία παράβαση από τον Ρόουζ. «Σύμμαχος» του Άρη στις διαμαρτυρίες φαίνεται πως είναι και ο Πάτρικ Ογκουνσότο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε παρέμβαση στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5» και τάχθηκε υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στη φάση του Ρόουζ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την απόφαση ντροπή. Μάλιστα ο συμπαθής σε όλο το ποδοσφαιρικό κοινό της Ελλάδας Νιγηριανός, εξέφρασε την απορία του πώς ο Ευαγγέλου κατέληξε σε αυτή την απόφαση παρότι τσέκαρε για ένα… ολόκληρο δεκάλεπτο στο VAR, όπως χαρακτηριστικά είπε. Παράλληλα εξέφρασε την άποψη οτι ο συγκεκριμένος διαιτητής θα πρέπει να σφυρίζει στη… Γ’ Εθνική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments