Πολιτισμός

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Επιστρέφει δυναμικά στη μουσική σκηνή

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Επιστρέφει δυναμικά στη μουσική σκηνή
Ελένη Τσαλιγοπούλου: Δυναμική επιστροφή στη μουσική σκηνή, μαζί με τον Γιάννη Παπαγεωργίου και τους Bogaz Musique.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου απείχε για καιρό από τη μουσική σκηνή της Αθήνας. Πήρε δημιουργική απόσταση, ετοίμασε και κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ, δοκιμάστηκε στο θέατρο και έπαιξε όλο το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα το πρόγραμμα που ετοίμασε ειδικά για εκείνη η Δήμητρα Γαλάνη. Πλέον ήρθε η ώρα να επιστρέψει πιο δημιουργική από ποτέ στην Αθήνα για να συναντήσει τους μουσικούς – και όχι μόνο – φίλους της.

Στη νέα της παράσταση “Άλμπουμ” θα καθηλώσει του θεατές και δημιουργήσει μαζί τους ένα προσωπικό δέσιμο όπως κάνει πάντα. Η παράσταση θα ξεκινήσει μαζί με την καινούργια χρονιά, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και για όλα τα Σάββατα του Ιανουαρίου, στον υπέροχο χώρο του «Πειραιώς 131», στο κέντρο της πόλης.

Ένα πρόγραμμα σαν “Άλμπουμ”, λοιπόν, φωτογραφικό και μουσικό. Σαν φωτογραφίες μέσα από την πολυετή καριέρα της Ελένης Τσαλιγοπούλου. Από μεγάλες στιγμές της. Αλλά και ένα “Άλμπουμ” που είναι ακόμα ανοιχτό και περιμένει τις νέες φωτογραφίες, τις νέες συγκινήσεις. Αυτές που θα ζήσουν όσοι παρακολουθήσουν το πρόγραμμα φτιαγμένο από τις καλύτερες στιγμές της, με τα τραγούδια που έχουν υπεραγαπηθεί από το προσωπικό της ρεπερτόριο, με τους σπουδαίους συνθέτες που την εμπιστεύθηκαν, με την παράδοση και το λαϊκό τραγούδι, με την Ανατολή και τη Δύση, με τη χαρά, το γλέντι και τη συγκίνηση.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου θέλει φέτος να μας συστήσει ένα νέο τραγουδοποιό, τον Γιάννη Παπαγεωργίου, που πριν ένα χρόνο κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο “Από τη σιωπή στη σιωπή”.

Φυσικά εκεί θα είναι και οι σταθεροί συνεργάτες της τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι είναι καταλυτικοί στον ήχο που έχει διαμορφώσει. Μιλάμε φυσικά για τους Bogaz Musique, που μαζί με την Ελένη πειραματίζονται, ενώνοντας το καινούργιο με το παλιό, το σύγχρονο με το λαϊκό και το γνωστό με το απροσδόκητο.

Η ιδέα, η επιμέλεια του προγράμματος και τα video, ανήκουν στον Χρήστο Παπαμιχάλη.

ΕΝΑΡΞΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ 4/1/20, για όλα τα Σάββατα του Ιανουαρίου

INFO : “ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131”

Πειραιώς 131 – Αθήνα Tηλ. : 2103450922

Ώρα έναρξης: 22.00 Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Τιμές εισιτηρίων: Ορθίων : 15 ευρώ Καθήμενων : A’ Ζώνη : 25 ευρώ B’ Ζώνη : 20ευρώ

Προπώληση : Viva.gr και 210-3450922

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments