Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Το παρασκήνιο του “όχι” των παικτών του Ολυμπιακού

Εθνική Ελλάδος: Το παρασκήνιο του “όχι” των παικτών του Ολυμπιακού
Εθνική Ελλάδος: Ο Παντελής Διαμαντόπουλος εξήγησε γιατί οι τρεις διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση.

Εθνική Ελλάδος: Οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Κόνιαρης ενημέρωσαν με επιστολή τους προς της Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης πως δεν θα αποτελέσουν μέλη της Εθνικής Ομάδος λόγω της απόφασης του Ρικ Πιτίνο να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού. O Παντελής Διαμαντόπουλος εξήγησε τους λόγους που οι τρεις διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εκπομπή “Είναι να γελάει κανείς” με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Γιώργο Συρίγο:

“Αυτό που έχω να πω εγώ, για να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά είναι δεδομένα γεγονότα. Το πρώτο, είναι λάθος για όλους να βγάζουν συμπεράσματα πριν δουν την επιστολή. Η Ομοσπονδία, από την στιγμή που αποφάσισε να διαρρεύσει αυτή την επιστολή που πήγε στο ΔΣ της ΕΟΚ δίχως να υπάρχει πρόθεση να δημοσιοποιηθεί. Ο Ολυμπιακός είναι έξω από αυτό. Επίσης, αυτό έχει να κάνει με το ότι αυτοί οι τρεις παίκτες έχουν προσφέρει στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Η επιστολή έχει σταλεί με μοναδικό στόχο να βρεθεί λύση. Έτσι όπως είναι διατυπωμένη, δεν αναφέρει ότι οι παίκτες φεύγουν και εγκαταλείπουν την προσπάθεια, όπως αυτά έχουν βγει προς τα έξω. Απλά αυτό που υπάρχει ως κεντρική ιδέα και συμπέρασμα είναι ότι οι παρούσες συνθήκες καθιστούν απαγορευτική τη συμμετοχή τους.

Πριν από δύο εβδομάδες, ανάμεσα στις 15 και 17 Νοεμβρίου, έγινε η περιβόητη συνάντηση του Ρικ Πιτίνο με τους παίκτες του Ολυμπιακού. Τότε ήταν προπονητής της Εθνικής ομάδας, όχι του Παναθηναϊκού. Έδειξαν λοιπόν οι παίκτες του Ολυμπιακού ότι ενδιαφέρονται. Όταν λοιπόν έγινε αυτή η συνάντηση, τους είπε χαρακτηριστικά “I’m Greek Pitino”. Υπάρχει αυτή η πραγματικότητα.

Τους καλεί ένας άνθρωπος, τους λέει αυτό το πράγμα και μετά από δέκα μέρες τον βλέπουν να πηγαίνει στον Παναθηναϊκό. Καλά κάνει και πάει, κι ήταν σούπερ κιόλας χθες με την Μπασκόνια. Δεν δημιουργούνται ειδικές και περίεργες συνθήκες, για αυτούς τους ανθρώπους; Αυτό έγινε, γι αυτό κιόλας εκφράστηκαν έτσι μέσω της επιστολής.

Αν ήμουν εγώ στην Ομοσπονδία, δεν θα διέρρεα αυτή την επιστολή. Μπορεί να είχαν κιόλας στόχο να τους στοχοποιήσουν. Αυτό που θα έκανα, θα ήταν να τους πάρω τηλέφωνο για να γίνει νέο ραντεβού και να συζητήσουν. Αντί αυτού, διέρρευσε η επιστολή. Για να μιλήσουμε λίγο ψυχρά, δεν θα γίνουν τα μούτρα κανενός κρέας. Το θέμα είναι ότι για ακόμη μία φορά βλάπτεται η Εθνική ομάδα. Δεν περίμεναν τη διαρροή, τους έχει στραβώσει”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments