Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [29/11/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [29/11/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (29/11/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (29/11/19).

  • Κριός

Παρεξηγήσεις συμβαίνουν. Το να επανορθώνετε για τα λάθη σας είναι πιο εύκολο από ότι νομίζετε. Να θυμάστε να λαμβάνετε υπόψη τα συναισθήματα των άλλων και όλα θα πάνε καλά. Να είστε ειλικρινείς όταν ζητάτε συγγνώμη.

  • Ταύρος

Η συνηθισμένη σας ρουτίνα μπορεί να μη σας φαίνεται τόσο βαρετή αν αρχίσετε να μοιράζεστε τα καθημερινά σας καθήκοντα με κάποιον/α που έχετε βάλει στο μάτι. Ακόμη και το πηγαίνετε κάθε μέρα σε μια δουλειά χωρίς προοπτική θα σας φαίνεται πιο ευχάριστο αν υπάρχει κάτι ελκυστικό στο γραφείο. Δείτε τα πράγματα αισιόδοξα.

  • Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη τις στοίβες με τις δουλειές που έχουν μαζευτεί και να βγείτε λίγο έξω για να διασκεδάσετε. Πάρτε τους φίλους σας και κάντε κάτι που σας έχει λείψει από τότε που ήσασταν παιδιά. Πηγαίνετε για πατινάζ στον πάγο ή παίξτε βιντεοπαιχνίδια.

  • Καρκίνος

Τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά σήμερα οπότε ίσως να θέλετε να μην ασχοληθείτε μέχρι νεωτέρας με κάποια ζητήματα της ερωτικής σας ζωής μέχρι να έχετε το ψυχικό σθένος για να το κάνετε. Δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθήσετε να επιλύσετε ένα πρόβλημα αν οι πιθανότητες είναι ήδη εναντίον σας.

  • Λέων

Τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε ότι απομακρύνεστε από κάποιον φίλο. Όσο θλιβερό και αν σας φαίνεται αυτό είναι μια φυσική εξέλιξη. Μπορεί να καταφέρετε να ανακόψετε τη διαδικασία ανοίγοντας μια πόρτα επικοινωνία. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να ξέρετε πότε να εγκαταλείπετε τις προσπάθειες.

  • Παρθένος

Επιθυμείτε μια βαθιά και ουσιαστική σχέση, οπότε πάρτε όσο χρόνο χρειάζεται για να γνωρίσετε κάποιον/α χωρίς να βιάζεστε. Η αληθινή αγάπη χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί και να ωριμάσει. Δώστε της την πλήρη προσοχή σας και απολαύστε τη διαδρομή.

  • Ζυγός

Το μόνο που θέλετε από τους άλλους σήμερα είναι προσοχή αλλά προσέξτε να μη φανείτε υπερβολικά απελπισμένοι. Να είστε χαλαροί όταν επιζητάτε το ενδιαφέρον. Η στιγμή σας έρχεται σύντομα. Να είστε προετοιμασμένοι να την αποδεχτείτε με χάρη.

  • Σκορπιός

Η υπομονή σας θα δοκιμαστεί σήμερα χάρη σε κάποιο φίλο που πνίγεται στα προβλήματα του. Ακούστε τον προσεκτικά και δώστε τη συμβουλή σας όταν σας ζητηθεί. Διαφορετικά, αν αισθανθείτε ότι ενοχλείστε, διακόψτε τη συζήτηση.

  • Τοξότης

Η σημερινή μέρα ευνοεί την επικοινωνία οπότε ξεκινήσετε να ζητάτε αυτά που πραγματικά θέλετε από τους άλλους. Αρχίστε τη συζήτηση τώρα που έχετε την αυτοπεποίθηση να πείτε την αλήθεια. Οι άνθρωποι γύρω σας είναι πιο δεκτικοί από όσο πιστεύετε.

  • Αιγόκερως

Κάθε σχέση αντιμετωπίζει προκλήσεις. Ο τρόπος με τον οποίο τις αντιμετωπίζετε θα καθορίσει αν μια σχέση θα συνεχιστεί η θα διακοπεί. Αν βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα και συνεχώς υποθέτετε το χειρότερο, η κατάσταση θα περιπλακεί περισσότερο. Να έχετε πίστη και εμπιστοσύνη στις φιλίες σας.

  • Υδροχόος

Σήμερα κάντε μια προσπάθεια να συνδεθείτε με τα άτομα γύρω σας αντί να είστε απόμακροι. Πρέπει να δείξετε ότι νοιάζεστε περισσότερο για ό,τι συμβαίνει στους φίλους σας. Ενδιαφερθείτε για τα προβλήματα τους και προσφέρετε τις συμβουλές σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα το εκτιμήσουν.

  • Ιχθύες

Το να βοηθάτε τους άλλους να ξεπεράσουν μια δύσκολη κατάσταση μπορεί να σας προσφέρει ανεκτίμητη προοπτική για τις δικές σας σχέσεις. Είναι εύκολο να δίνετε συμβουλές αλλά θα πρέπει να δέχεστε κι εσείς. Ακούστε τις δικές σας σοφές κουβέντες και προχωρήστε αναλόγως.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments