Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής [29/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής [29/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (29/11/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (29/11/19).

  • Κριός

Θα προβληματιστείς αυτό το διάστημα, με θέματα που σχετίζονται με βαθιά ανταλλαγή και οικειότητα. Οπότε ξεκίνα να σκέφτεσαι τι θέλεις ν’ αλλάξεις ή να βελτιώσεις. Η αποστασιοποίηση που θα έχεις από το ταίρι σου, θα σου προσφέρει αποκαλυπτικές πληροφορίες. Απλά να είσαι έτοιμη να δεις τη σχέση σου, με ρεαλιστικό τρόπο.

  • ταύρος

Μπορείς ή να τεντώσεις το σκοινί σε μια κατάσταση που εκδηλώνεται στα ερωτικά σου ή να την αγνοήσεις. Κάνοντας το τελευταίο μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή, γιατί θα επικρατήσει ειρήνη. Ο εραστής σου θα εκπλαγεί να δεν τσιμπήσεις το δόλωμα. Περιμένει μια απάντηση από σένα, αλλά θα χαρεί όταν ανακαλύψει πως αντιδράς διαφορετικά απ’ ότι έκανες στο παρελθόν.

  • δίδυμοι

Πρέπει να πάρεις μια απόφαση, σχετικά με το πώς σκοπεύεις να ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη ενέργεια στα ερωτικά σου. Εκεί που φαίνεται πως πλησιάζει το τέλος, ξεκινάει ένα νέο και εμπνευσμένο ρομαντικό κεφάλαιο ή μια καινούργια σχέση. Αυτό που καθυστέρησε πιθανότατα να χρειαστεί σύντομα προσοχή, οπότε να έτοιμη, όταν παρουσιαστεί η ανάγκη. Μπορεί να συμβεί με έναν τρόπο που δεν είναι προβλέψιμος.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

  • καρκίνος

Θα εκπλαγείς όταν ανακαλύψεις πως ένα ερωτικό σενάριο αποκτάει ζωή. Ίσως πίστευες πως η προσπάθεια που έγινε τώρα, θα σε απογοήτευε. Ωστόσο, μια λεπτή υπόδειξη που εμφανίζεται, θα αναζωογονήσει το ενδιαφέρον σου. Αν αισθανθείς πως μια ευκαιρία αξίζει να την εκμεταλλευτείς στο όνομα της αγάπης, τότε έχεις δίκιο.

  • λέων

Μια πρόκληση που θα προκύψει στα ερωτικά σου, θα χαρείς να τη δεχτείς. Είναι πιθανό να αναλάβεις πρωτοβουλίες στη σχέση σου ή να κάνεις κάτι διαφορετικό που ο εραστής σου, πίστευε πως ήταν απίθανο να συμβεί. Με το αληθινό στυλ του Λέοντα, μπορείς να τον εντυπωσιάσεις και να του θυμίσεις τι μπορεί να συμβεί…. με αρκετή παθιασμένη πίστη και προσπάθεια!

  • παρθένος

Είναι πιθανό με τα ερωτικά σου να έχεις την αίσθηση, πως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό κάτι που συμβαίνει ή να υπερφορτώσεις τον εαυτό σου κατά κάποιο τρόπο. Να είσαι προσεκτική με τις υποσχέσεις που δίνεις και σε ποιους τις δίνεις, επίσης. Μία έντονη αίσθηση μπορεί να σε ενθαρρύνει να κάνεις κινήσεις που θα χρειαστεί να επανεξετάσεις αργότερα. Η Σελήνη προσφέρει γείωση και αυτοπειθαρχία όπου το χρειάζεσαι. Αλλά πρέπει πρώτα, να το θέλεις.

  • ζυγός

Η ισχυρογνωμοσύνη σου και η στάση που κρατάς απέναντι στον εραστή σου, θα αντιμετωπιστεί με αντίσταση ή αντίθεση απ’ αυτόν. Αν έχεις ανάγκη για ελευθερία ή θέλεις να ξεφύγεις από ό,τι είναι προβλέψιμο στη σχέση σου, τότε θα το κάνεις ξεκάθαρο τώρα. Απλώς να γνωρίζεις, πώς μπορεί και το ταίρι σου να είναι εξίσου αποφασισμένο!

  • σκορπιός

Μπορεί ο τρόπος με τον οποίο θέλεις να καταβάλλεις προσπάθεια για να δεις πέρα από το προφανές στα ερωτικά σου να είναι αυτό, που φέρνει ένα πολλά υποσχόμενο και απολαυστικό αποτέλεσμα. Το να είσαι πρόθυμη να κοιτάξεις πιο στενά τις καταστάσεις που μπορεί να φαίνονταν καλές όπως έδειχναν, θα αποκαλύψει τις κρυμμένες δυνατότητες που δεν έχεις ακόμη εξετάσει. Υπάρχει κάτι μαγικό που περιμένει να αποκαλυφθεί αν είσαι έτοιμη να σκάψεις ή για να το βρεις και να το αποκαλύψεις.

  • τοξότης

Αν η σχέση σου σε κάνει χαρούμενη τότε να είσαι σίγουρη πως ίδια θετική επιρροή θα περιβάλλει και τον εραστή σου. Θέλεις να διασκεδάσεις με φίλους και γνωστούς, αυτή τη στιγμή. Αν θέλεις να απολαύσεις ένα νέο επίπεδο εγγύτητας με ένα συγκεκριμένο άτομο, τότε η θετική σου αύρα, είναι το εισιτήριό σου για να το κάνεις.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

  • αιγόκερως

Η επιρροή της Σελήνης στο ζώδιό σου, θα μπορούσε να κάνει τα συναισθήματά σου εκρηκτικά. Οπότε αν πρέπει να τα διαχειριστείς – ειδικά κάποια απ’ αυτά που εμφανίζονται από το πουθενά- τότε ακολούθησε το ρεύμα. Αρχίζεις και καταλαβαίνεις τις αλλαγές που συμβαίνουν στα ερωτικά σου. Και το γεγονός πως εκδηλώθηκαν ξαφνικά, να ξέρεις πως εξυπηρετούν ένα σκοπό, για τον οποίο θα νιώσεις ευγνωμοσύνη αργότερα.

  • υδροχόος

Με τη Σελήνη να επηρεάζει την απόσταση και την απόσπαση, θα σκεφτείς κάτι που σχετίζεται με τα ερωτικά σου και θα το αξιολογήσεις. Μπορεί να είναι μια εποχή που θα σκεφτείς περισσότερο αυτό που πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι στο όνομα της αγάπης – ή αν μια πτυχή της προσωπικής σου ζωής, έχει κάνει την πορεία της. Το να μείνεις για λίγο μόνη σου, μπορεί να σε βοηθήσει για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα στο κεφάλι σου.

  • ιχθύες

Αν είσαι ελεύθερη, τότε η επιρροή του Κρόνου μπορεί να σε ενθαρρύνει να ορίσεις νέους κανόνες για να παίξεις με το σημείο όπου μια φιλία θα μπορούσε να είναι κάτι περισσότερο. Αν είσαι σε σχέση, θα νιώσεις πως η ελευθερία σου περιορίζεται…αλλά υπάρχουν τρόποι που μπορούν να σε βοηθήσουν. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι σχέσεις έχουν ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να υπάρχει περισσότερη εστίαση μεταξύ σας και να γίνουν ευχάριστα συνεργάσιμες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments