Αθλητισμός

Κώστας Τσαρτσαρής: “Τελικά στραβός είναι ο γιαλός” [pic]

Κώστας Τσαρτσαρής: “Τελικά στραβός είναι ο γιαλός” [pic]
Κώστας Τσαρτσαρής: Ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού σχολίασε τα τελευταία γεγονότα με την επιστολή των διεθνών του Ολυμπιακού και την Εθνική ομάδα.

Κώστας Τσαρτσαρής: Μόλις χθες (29/11) οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Κόνιαρης ενημέρωσαν με επιστολή τους προς της Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης πως δεν θα αποτελέσουν μέλη της Εθνικής Ομάδος λόγω της απόφασης του Ρικ Πιτίνο να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Οι τρεις αθλητές είχαν λάβει διαβεβαιώσεις από τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό ότι δεν θα είναι προπονητής στον Παναθηναϊκό ή σε κάποια άλλη ομάδα και πως θα ασχοληθεί μόνο με την Εθνική, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν ότι εφόσον δεν θα αλλάξει κάτι δεν θα ενισχύσουν την Ελλάδα στην «μάχη» για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. «Εμείς ήμασταν πάντα ενάντια στην κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ήμασταν πάντοτε παρόντες στην Εθνική ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να βρισκόμαστε στη μέση. Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα στο θέμα του προπονητή, εμείς δεν θα μπορούμε να είμαστε μέλη της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ένα μέρος της επιστολής.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού και της εθνικής ομάδας, Κώστας Τσαρτσαρής σχολίασε τα όσα συμβαίνουν, τονίζοντας πως το περιεχόμενό της δεν έπρεπε να διαρρεύσει. «Τελικά είναι στραβός ο γιαλός. Το γεμίσανε και με γκρέμια τόσα χρόνια… Αλλά το χειρότερο είναι ότι διέρρευσε η επιστολή, που υποτίθεται ήταν προσωπική και φυσικά με διαφορετική σύσταση», ήταν το σχόλιο του παλαίμαχου άσου στο Τwitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments