Lifestyle

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Τα δάκρυα της στο The Voice

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Τα δάκρυα της στο The Voice
Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η coach συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής μετά την ερμηνεία δυο παικτών της ομάδας της.

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Δύσκολη ήταν η θέση της Ελεονώρας Ζουγανέλη στα χθεσινά battles του «The Voice» όταν διαγωνίστηκαν επί σκηνής ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης και τον Μανόλς Μπρίμπος και κλήθηκε να επιλέξει τον παίκτη που θα προχωρούσε στην επόμενη φάση. Η coach συγκινήθηκε μάλιστα και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον αέρα της εκπομπής.

«Είναι η χειρότερη μου. Το ήξερα, το διαπίστωσα στην πρώτη πρόβα ότι με τα δυο αυτά παιδιά θα έχω ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα τα άλλα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια εξήγησε: «Ο Μανόλης έχει έναν κόσμο που με συγκίνησε από την αρχή, μια βαθιά καλοσύνη. Θεωρώ ότι είναι σπάνια και εύχομαι, αν συνεχίσεις να είσαι σε αυτό τον χώρο, να την αναζητάς συχνά και να την βρίσκεις ακόμα συχνότερα» είπε βουρκωμένη.

«Όσο για εσένα Κωνσταντίνε μου, η αλήθεια είναι πως με έχεις εντυπωσιάσει και με έχεις εκπλήξει. Ήξερα ότι είσαι ένας τραγουδιστής με πάρα πολλές δυνατότητες όμως δεν ήξερα ότι είσαι τόσο καλό παιδί, ρε παιδί μου» είπε απευθυνομένη προς τον Κωνσταντίνο Τσιμούρη και πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια: «Πραγματικά είχα λάθος εικόνα για εσένα και πολύ στεναχωριέμαι. Λυπάμαι που κάποιος από εσάς… Έχω δεθεί πολύ μαζί σας και σας εκτιμώ». «Δεν κλαίω γιατί στεναχωριέμαι που θα φύγει κάποιος αλλά με έχει συγκινήσει η όλη στάση τους», κατέληξε, ανακοινώνοντας την απόφασή της να συνεχίσει με τον Μανόλη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments