Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τo Σάββατο [30/11/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τo Σάββατο [30/11/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (30/11/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (30/11/19).  Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω εδώ και δύο χρόνια. Θα παραμείνει για έναν χρόνο ακόμη – και θα επισκεφθεί ξανά αυτό το ζώδιο μετά από 29 χρόνια! Όλο αυτό το διάστημα, σας δίνει την ευκαιρία και τα μέσα να ωριμάσετε. Να προοδεύσετε και να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη. Το σκηνικό που στήνετε τώρα, θα διατηρηθεί για πολλά χρόνια στο μέλλον!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα σε κενό πορείας στον Αιγόκερω. Έχετε το ελεύθερο να κάνετε ό,τι θέλετε. Η Σελήνη αργότερα θα περάσει στον Υδροχόο και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό. Κάντε μια αλλαγή, σπάστε τη ρουτίνα με κάτι διαφορετικό. Ελάτε σε επαφή με φίλους και χαλαρώστε!

Το Σάββατο μην εντυπωσιαστείτε από πληροφορίες που θεωρείτε ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες για εσάς. Ελέγξτε τα πάντα, πριν αφήσετε τον εαυτό σας αντιδράσει. Περισσότερο από όλα, αυτό ισχύει για κάποιες πληροφορίες ή ένα έγγραφο που θα λάβετε από μια γυναίκα. Το Σάββατο πολλοί από εσάς θα χαρούν με διάφορες εμπειρίες, που θα σχετίζονται με τα παιδιά ή τα εγγόνια τους.

Σήμερα μπορεί να βρεθείτε στη δίνη αντιπαραθέσεων ή ανόητων ενεργειών, από κάποιο άτομο που βρίσκεται σε άλλη πόλη ή χώρα. Αυτό το άτομο μπορεί να έχει γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου. Τα άτομα που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά αν ταξιδεύουν σήμερα. Οι γυναίκες στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη, μπορεί να χαρούν με νέα που σχετίζονται με χρήματα ή να βγάλουν κάποιο κέρδος.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Το Σάββατο θα προγραμματίσετε μια συνομιλία ή συνάντηση με έναν άντρα, την οποία θα έχετε σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Σήμερα θα ενεργήσετε προσεκτικά και στοχευμένα, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Το Σάββατο θα πρέπει να δείξετε χαρακτήρα και σταθερότητα, που σημαίνει ότι δεν πρέπει να βλάψετε τους άλλους με τις ενέργειες και τα λόγια σας.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Το Σάββατο θα είναι μια ημέρα γεμάτη εκπλήξεις, που μπορεί να αλλάξουν δραματικά τα σχέδιά σας για το μήνα ή ακόμα και για όλο το 2020. Σήμερα διάφορα γεγονότα που θα προκύψουν, θα σας πιέσουν να λάβετε μια σημαντική απόφαση ή να κάνετε μια αλλαγή στον τρόπο εργασίας, στη συμπεριφορά ή τον τρόπο ζωής σας. Σήμερα μπορεί να περάσετε την ημέρα χαλαρώνοντας στο σπίτι σας, απολαμβάνοντας το άνετο περιβάλλον που έχετε δημιουργήσει για εσάς και την οικογένειά σας.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Το Σάββατο θα είναι μια κουραστική μέρα και θα έχετε την τάση να ξεσπάτε εύκολα ή να μπαίνετε σε διαμάχες με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα είστε καχύποπτοι με τις πράξεις και τα λόγια ανθρώπων που θα έρθετε σε επικοινωνία. Η μέρα υποδεικνύει οικονομικά προβλήματα για εσάς ή θα γίνετε μάρτυρες δυσάρεστων οικονομικών γεγονότων στη ζωή συγγενών ή φίλων σας. Σήμερα αποφύγετε να επιλύσετε προβλήματα επιβάλλοντας τη θέλησή σας.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Το Σάββατο ό,τι βιώνετε, θα είναι συνέπεια ενεργειών σας ή γεγονότων που συνέβησαν κατά την περασμένη εβδομάδα. Σε γενικές γραμμές, η μέρα θα έχει ευεργετική επίδραση στις σχέσεις σας, ειδικά όσον αφορά την ερωτική ζωή, τις φιλίες και τις νέες γνωριμίες σας. Κάποιοι άνθρωποι από το παρελθόν θα επιδιώξουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας, πιθανότατα μέσω διαφόρων κοινωνικών δικτύων ή μέσω τηλεφώνου.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments