Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [27/11/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [27/11/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (27/11/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (27/11/19). Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης βρίσκεται στον Σκορπιό. Η σκέψη σας εστιάζεται σε αυτά που επενδύεται σε χρόνο, ενέργεια και χρήμα! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, στη Νέα Φάση της. Δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων, για να ανανεωθούν και να επιλυθούν τα όποια προβλήματα!

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στους Ιχθύες, όπου κινιόταν ανάδρομος από τις 21 Ιουνίου. Από σήμερα επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία. Όταν ο Ποσειδώνας αλλάζει κατεύθυνση κίνησης, είναι η ιδανική στιγμή να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και εθισμούς!

Την Τετάρτη προετοιμαστείτε, διότι η καθημερινότητά σας θα είναι περισσότερο δραστήρια. Θα έχετε περισσότερα καθήκοντα ή συναντήσεις που θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε μέσα στη μέρα. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να διευθετήσετε διάφορα έγγραφα ή τυπικότητες οικονομικής φύσεως, με μια γυναίκα. Οι περιστάσεις θα ευνοούν τις επισκέψεις σε κάποιο κυβερνητικό, τραπεζικό ή δικαστικό ίδρυμα, την εργασία με γυναίκες κ.λπ.

Σήμερα θα λάβετε σημαντικές ή χρήσιμες πληροφορίες για ένα παιδί στην οικογένειά σας. Επίσης, θα δώσετε προσοχή σε προβλήματα και επιπλοκές στη ζωή φίλων σας, που σχετίζονται με κληρονομικά ή περιουσιακά θέματα. Θα χρειαστούν τη βοήθεια ή τη συμβουλή σας και πρέπει να είστε ειλικρινείς και σαφείς σε όσα θα πείτε. Μην προσαρμόζετε τη γνώμη σας ανάλογα με το συμφέρον τους, καθώς έτσι δεν θα τους προσφέρετε ουσιαστική βοήθεια. Οι προσωπικές ζωές των γυναικών θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από αυτές των ανδρών, καθώς η μοίρα θα αντισταθμίσει τις δυσκολίες που πέρασαν τις τελευταίες εβδομάδες.

  • Εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Την Τετάρτη θα είστε γεμάτοι αισιοδοξία, λόγω διαφόρων ενδιαφερουσών εμπειριών και νέων. Θα χαρείτε με κάποιες σημαντικές οικονομικές πληροφορίες, που μπορεί να σχετίζονται με ένα άτομο στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Η σημερινή μέρα θα είναι τυχερή αλλά με διαφορετικό τρόπο για τον καθένα από εσάς.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε περισσότερες σημαντικές δεσμεύσεις ή συζητήσεις, που θα σχετίζονται με άνδρες. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, για να σχεδιάσετε μελλοντικές δραστηριότητες που σχετίζονται με ταξίδια ή για επαφές με άτομα από άλλα μέρη. Σήμερα θα είστε συναισθηματικά ασταθείς, επειδή για να επιτύχετε, οτιδήποτε θα πρέπει να καταβάλλετε περισσότερη ενέργεια και προσπάθεια.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Τετάρτη θα είστε γοητευτικοί και θα μπορείτε να επιτύχετε εύκολα αυτά που θέλετε. Σήμερα οι περιστάσεις θα είναι ευνοϊκές και θα έχετε πολλά άτομα με το μέρος σας – αλλά και εσείς θα πρέπει να είστε συνετοί. Χρησιμοποιήστε μόνο ό,τι είναι σημαντικό για εσάς ή ό,τι χρειάζεστε. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να επιλύσετε τυχόν δυσάρεστα προβλήματα ή θέματα σχέσεων που σας αγχώνουν τις τελευταίες ημέρες. Η μέρα ευνοεί συναντήσεις και συγκεντρώσεις, ακόμη και με ανθρώπους με τους οποίους δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε.

  • Η υπομονή όσων γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα δοκιμαστεί σήμερα:

Από ενέργειές ή λόγια ατόμων στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου. Οι ενέργειες ενός άντρα από τον κύκλο συγγενών ή φίλων, θα απαιτήσει υπομονή και κατανόηση όσο δύσκολο και αν σας είναι. Σήμερα είναι πιθανό να προκύψει κάποιος χωρισμός με αυτό το άτομο, επειδή δεν θα μπορέσετε να συμφωνήσετε για σημαντικά ζητήματα ζωής. Το γεγονός αυτό θα είναι τελειωτικό – και δεν θα το μετανιώσετε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments