Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [28/11/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [28/11/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (28/11/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (28/11/19). Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο Ολύμπιος ηγέτης θα έχει συνάντηση με τη Σελήνη σήμερα, στο ζώδιο του Τοξότη. Θαυμάσια μέρα, ειδικά για τον εορτασμό των Ευχαριστών σε πολλά σημεία του πλανήτη!

Αργότερα σήμερα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω. Η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για παραδόσεις και γιορτές. Το φεγγάρι θα παραμείνει στον Αιγόκερω για δύο ημέρες. Εκεί θα συναντήσει την Αφροδίτη και μαζί θα σχηματίσουν αίσια όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Η ενέργεια είναι αισιόδοξη και χαρωπή. Μια ακόμη αίσια όψη, αυτή του Ερμή με τον Ποσειδώνα, φέρνει ευλογίες και αγαθά!

Την Πέμπτη αξιοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις της ημέρας, για να οργανώσετε και να πραγματοποιήσετε σημαντικές συναντήσεις για εσάς… Ειδικά εκείνες που σχετίζονται με τις οικιακές και περιουσιακές σας υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα ή θα μεγαλώσετε τον κύκλο των φίλων σας. Διάφορες περιστάσεις σήμερα, θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας δυσκολεύουν, που μένουν ανεπίλυτα ή σας βλάπτουν.

Να θυμάστε ότι η σημερινή μέρα έχει μια ιδιαίτερη αποστολή στη ζωή σας, οπότε αποδεχτείτε τα γεγονότα με την ανάλογη στάση. Την Πέμπτη θα προκύψουν κάποια απροσδόκητα γεγονότα οικονομικής φύσεως. Μπορεί να συνεχίσουν να εξελίσσονται και αύριο ή και την επόμενη εβδομάδα. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με μια γυναίκα, που λέει άλλα πράγματα από αυτά που σκέφτεται ή δεν ξέρει τι θέλει – από εσάς ή γενικά από τη ζωή της.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Πέμπτη θα είναι καλή ημέρα για συζητήσεις ή επαφές με άνδρες, ειδικά εάν έχουν σχέση με χρήματα ή διάφορα θέματα νοικοκυριού (ιδιοκτησίας). Η μέρα είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με έγγραφα ή συμφωνίες. Παρά τις ευνοϊκές τάσεις της, καλό θα ήταν να αποφύγετε να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας… Διαβάστε προσεκτικά τι υπογράφετε και σε τι συμφωνείτε, κτλ.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Πέμπτη θα διεκπεραιώσετε κάποιες δουλειές στο σπίτι σας. Θα χαρείτε με νέα ή γεγονότα που αφορούν τους αγαπημένους σας φίλους ή την οικογένειά σας. Η κατάσταση της υγείας σας θα είναι ασταθής ή ίσως χρειαστεί να φροντίσετε την υγεία ενός άλλου ατόμου.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Πέμπτη θα είναι μια μέρα κατά την οποία θα νιώθετε μεγαλύτερο άγχος. Θα προκύψουν διάφορες απροσδόκητες καταστάσεις, που θα έχουν σχέση με άτομα στα ζώδια του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου. Μπορεί να σας προκαλέσουν σύγχυση, απογοήτευση, θλίψη ή θα σας κάνουν να κλάψετε. Αποφύγετε να κάνετε νέες γνωριμίες στη διάρκεια της σημερινής μέρας, εκτός αν προκύψουν λόγω διαφορετικών καθημερινών καταστάσεων.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα αντιμετωπίσετε προβλήματα που θα σχετίζονται με παιδιά ή άτομα έξω από την οικογένειά σας. Σήμερα θα σας είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε με άτομα νεότερα από εσάς ή βρίσκονται σε υφιστάμενη θέση. Οι γυναίκες θα επηρεαστούν από τις ενέργειες και τις αποφάσεις του παρελθόντος, από τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες της παιδικής τους ηλικίας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments