Αθλητισμός

Ολλανδία: Σάλος από τη νίκη με 50-1 της Κ12 του Άγιαξ

Ολλανδία: Σάλος από τη νίκη με 50-1 της Κ12 του Άγιαξ
Ολλανδία: Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ευρεία σε σκορ νίκη της Κ12 του Άγιαξ απέναντι στην ΜΦΦ Μάαστριχτ.

Ολλανδία: Ο Άγιαξ είναι ένα κλαμπ που πρεσβεύει ιδανικά και αξίες. Δεν παρεκκλίνει (σχεδόν) ποτέ, γι’ αυτό και παραμένει τεράστιο μέγεθος. Ένα πράγμα, δε, που τον ξεχωρίζει, είναι η δουλειά που κάνει στις μικρές ηλικίες. Ένα πραγματικό εργοστάσιο που βγάζει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και δεν θα σταματήσει ποτέ να το κάνει.

Η Κ12 του Αίαντα έκανε κάτι που δεν ήχησε πολύ καλά σε όσους το άκουσαν. Το εμφατικό 50-1 απέναντι στη Μάαστριχτ προκάλεσε αντιδράσεις, διότι τα πιτσιρίκια του Άγιαξ ήξεραν ότι είχαν απέναντι συνομίληκους που δεν είχαν το δικό τους ταλέντο και δεν έδειξαν κανένα έλεος. Με αποτέλεσμα το κοντέρ να γράψει ένα εξωπραγματικό σκορ. Όπως φαίνεται πάντως από τα social media αρκετοί ήταν οι φίλοι του Άγιαξ, οι οποίοι χάρηκαν ιδιαίτερα από την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Στην Ιταλία, πριν δυο εβδομάδες, απολύθηκε προπονητής, επειδή η ομάδα του νίκησε 27-0. Προφανώς δεν απολύθηκε για το σκορ αυτό καθεαυτό, αλλά για τη νοοτροπία που περνάει στα μικρά παιδιά, τα οποία σε αυτή την ηλικία πρέπει να μάθουν ότι τον αδύναμο τον σεβόμαστε, χωρίς να σημαίνει ότι δεν πρέπει να τον νικήσουμε. Η πραγματική νίκη θα είναι να μάθουν τη χαρά του παιχνιδιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments