Lifestyle

Αυτή είναι η νέα “Φαίη Σκορδά”

Αυτή είναι η νέα “Φαίη Σκορδά”

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Σπούδασε Νομική, αλλά το πάθος της για την τηλεόραση την έφερε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Η 27χρονη Νίκη Κωφίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ζούσε μέχρι πρόσφατα. Το όνειρό της να ασχοληθεί με την τηλεόραση την οδήγησε εδώ και δυόμισι χρόνια στην Αθήνα.  Από μικρή την ενέπνεε ο χώρος των ΜΜΕ, γι’ αυτό ασχολήθηκε από την ηλικία των 19 με την τηλεόραση ως παρουσιάστρια σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και fashion shows, παράλληλα με τις σπουδές της.

Στόχος της είναι να της δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσει νέες εκπομπές (κυρίως ψυχαγωγικού περιεχομένου), όπως και να ανοίξει μια δική της επιχείρηση με ρούχα, καθώς λατρεύει τη μόδα. Όπως λέει, της αρέσει να πειραματίζεται με καινούργιες ιδέες και θέματα, βάζοντας την δική της πινελιά. Παράλληλα, παρουσιάζει πολλά events και fashion show, που πραγματοποιούνται στην συμπρωτεύουσα.

Το μότο της είναι «Όταν αγαπάς κάτι, θέλεις να το πετύχεις και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό». Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια και στον ελεύθερο της χρόνο, χαλαρώνει ακούγοντας μουσική, διαβάζοντας βιβλία και βλέποντας αγαπημένα, της πρόσωπα.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.