Αθλητισμός

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Απορίες για την απουσία του στο ντέρμπι

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Απορίες για την απουσία του στο ντέρμπι
Αντελίνο Βιεϊρίνια: Η μη χρησιμοποίηση του Πορτογάλου μπακ χαφ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό προκάλεσε πολλές απορίες.

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μείνει όρθιος στο Φάληρο και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές προηγήθηκαν, αλλά δεν είχαν καλή απόδοση από ένα σημείο και μετά. Σε μια στιγμή που ο ΠΑΟ δεν πατούσε καλά στο γήπεδο θα περίμενε κανείς να δούμε τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να μπαίνει στο ματς.

Ωστόσο ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε να μη ρίξει στο ματς τον πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή της ομάδας του. Το να μην τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα μπορεί να έχει μια λογική από άποψη τακτικής, αλλά είναι πολύ περίεργο που δεν τον έριξε στο ματς ούτε σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία για την ομάδα του. Αυτή η κίνηση έχει προκαλέσει έντονους προβληματισμούς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Απορίες και προβληματισμός για τον Πορτογάλο

Σύμφωνα με το Sportime η επιλογή του Φερέιρα προκάλεσε πολλές απορίες. “Ένα από τα πράγματα πάντως που προβλημάτισαν, ήταν ότι ο Φερέιρα, αποφάσισε να μη χρησιμοποιήσει τον Βιεϊρίνια καθόλου.Όπως τονίζεται στο Sportime της Τρίτης και στη στήλη «Agent Greek», το να μην αρχίσει βασικός έχει μία λογική, ωστόσο το να μην μπει καθόλου, ειδικά με το παιχνίδι που έκανε ο ΠΑΟΚ, δεν έχει σίγουρα βάση.

Κανείς δεν ξέρει τι είχε ο Αμπέλ Φερέιρα στο μυαλό του, ωστόσο ίσως ήταν μία ρεβάνς από τον αρχηγό του πρωταθλητή και κυπελλούχου Ελλάδας, για όσα ακολούθησαν το ντέρμπι της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό“,αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments