Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Αυτό είναι αδύνατο να συνεχιστεί” λένε οι παίκτες

Ολυμπιακός: “Αυτό είναι αδύνατο να συνεχιστεί” λένε οι παίκτες
Ολυμπιακός: Με την τύχη τους τα βάζουν οι ποδοσφαιριστές του "Θρύλου" με αφορμή το αποτέλεσμα του ντέρμπι με του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Ολυμπιακός: Εξαιρετικά απογοητευμένοι ήταν οι Ερυθρόλευκοι στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκης, αμέσως μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μία ακόμα καλή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού δεν συνοδεύτηκε με νίκη κάτι που έχει αρχίσει να τους “εκνευρίζει”, αν και οι περισσότεροι παίκτες είναι σίγουροι πως «θα γυρίσει το φεγγάρι» και θα έρθουν και οι νίκες στα μεγάλα ματς.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες, μετά τη λήξη του αγώνα ήταν πως «έχουμε κάνει τρεις ματσάρες στο Καραϊσκάκη και δεν κερδίσαμε ούτε ένα. Και εκτός έδρας έχουμε χάσει άλλα τρία ματς στο 90’»! «Αυτό είναι αδύνατο να συνεχιστεί. Θα σπάει κάποια στιγμή», πρόσθεταν. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» στέκονται κυρίως στους αγώνες με την Τότεναμ (2-2), την Μπάγερν (2-3) και τον ΠΑΟΚ (1-1) και δεν κατάφεραν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι σε λεπτομέρειες δεν έφτασαν στη νίκη, όμως πιστεύουν ότι σύντομα θα δώσει η μπάλα αυτό που τους χρωστάει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments