Video

GNTM αποχώρηση: Τέλος από τον διαγωνισμό η Ασημίνα Χαρίτου

GNTM αποχώρηση: Τέλος από τον διαγωνισμό η Ασημίνα Χαρίτου
GNTM αποχώρηση: Από την αρχή του διαγωνισμού έφθασε πολλές φορές κοντά στην αποχώρηση, ωστόσο το επεισόδιο της Δευτέρας έμελλε να είναι και το τελευταίο της.

GNTM αποχώρηση: Άλλη μία κοπέλα προστέθηκε στην λίστα αυτών που αποχώρησαν από τον διαγωνισμό, με τη Ασημίνα Χαρίτου να χάνει την ευκαιρία να βρεθεί στην 10αδα που θα παλέψει για το… στέμμα της νικήτριας. Η Ασημίνα ήταν από τις διαγωνιζόμενες που κατά τη διάρκεια του ριάλιτι έφθασαν κοντά στην αποχώρηση από τον διαγωνισμό, ωστόσο την είχε γλιτώσει όλες τις φορές. Χθες όμως ήταν η τελευταία ημέρα της.

Το επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM 2 είχε ατμόσφαιρα… παραδείσου. Οι παίκτριες αρχικά πόζαραν στον φακό της Ζενεβιέβ Μαζαρί δαγκώνοντας ένα μήλο ενώ στη συνέχεια έπρεπε να αναδείξουν την αθώα τους πλευρά, υποδυόμενες την Εύα κι έχοντας δίπλα τους τον Αδάμ.

Στη συγκεκριμένη δοκιμασία αποχώρησης, η Μαρία Μιχαλοπούλου είχε το αβαντάζ καθώς στην τελευταία φωτογράφιση είχε την καλύτερη φωτογραφία. Το αβαντάζ της ήταν να περάσει χρόνο και να γνωριστεί καλύτερα με τον παρτενέρ της σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κορίτσια τα οποία γνώρισαν τον Αδάμ στο σετ. Επίσης, η Μαρία έπρεπε να διαλέξει μια κοπέλα η οποία θα είχε τον Αδάμ με γυρισμένη πλάτη στη φωτογράφιση τους.

«Διαλέγω την Άννα γιατί στις περισσότερες φωτογραφίες είναι σέξι και όχι αθώα. Έτσι, χωρίς τη βοήθεια του Αδάμ, δε θα καταφέρει μόνη της!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία, με την Άννα ν’ απαντά ότι της αρέσει αυτό το μειονέκτημα γιατί με τον Αδάμ πλάτη, θα έχει όλη την προσοχή πάνω της στη φωτογραφία.

Όταν οι παίκτριες εμφανίστηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή προκειμένου να ακούσουν τα σχόλια για τις φωτογραφίες τους, η Άννα Χατζή δέχθηκε τα καλύτερα σχόλια και κατάφερε να πάρει την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας, γυρνώντας το μειονέκτημα μπούμερανγκ… «Μόλις βγω από τον διαγωνισμό θα φτιάξω μπλουζάκι που θα γράφει “δεν ξέρω να δίνω advantage και disadvantage”» είπε η Μαρία στο πλατό της αποχώρησης.

Αφού όλα τα υποψήφια μοντέλα άκουσαν τα σχόλια τους, η Βίκυ Καγιά ενημέρωσε πως τις χειρότερες φωτογραφίες είχαν οι Χαρά, Μαρία και Ασημίνα. Ωστόσο η παίκτρια που έφτασε μια ανάσα από την τελική δεκάδα του παιχνιδιού και αποχώρησε ήταν η Ασημίνα.

Η αντίδραση της Κάτιας

Στο άκουσμα του ονόματος, η Κάτια Ταραμπάνκο ξέσπασε σε κλάματα, δεδομένου ότι είχε έρθει κοντά με την Ασημίνα κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο παιχνίδι.

«Ακούω ότι φεύγει η Ασημίνα και μέχρι τελευταία στιγμή ήλπιζα ότι δεν θα το ακούσω αυτό το όνομα. Πραγματικά έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Είμαστε μακριά από τους αγαπημένους μας ανθρώπους, είμαστε αποκομμένες από τον κόσμο όλο και πραγματικά ήταν το κορίτσι μου, το στήριγμά μου στο παιχνίδι. Κι έφυγε» δήλωσε στην κάμερα.

«Δεν το πιστεύω, η Ασημίνα είναι σαν τη μεγάλη μου αδερφή, την αγαπάω πάρα πολύ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που τη γνώρισα σε αυτό το παιχνίδι. Θα είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος (για μένα) και έξω, αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται, δεν πειράζει.» είπε από πλευράς της η Άννα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments