Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [03/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [03/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (03/12/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (03/12/19).

Κριός

Ισορροπήστε τα άκρα. Αν πρόκειται να μείνετε ξύπνιοι σε ακατάλληλες ώρες κάνοντας πράγματα που μόνο οι ελεύθεροι άνθρωποι κάνουν, βεβαιωθείτε ότι θα είστε προετοιμασμένοι για το επόμενο πρωί. Κρατήστε την τσάντα σας, τα κλειδιά σας και γενικά τα προσωπικά σας αντικείμενα σε κάποιο κεντρικό σημείο – για να μπορείτε να τα φτάσετε γρήγορα την ώρα που θα βιάζεστε να φύγετε.

Ταύρος

Τον τελευταίο καιρό έχετε μείνει λίγο πίσω. Μια τόσο έντονη ζωή όπως η δική σας χρειάζεται οργάνωση για να λειτουργήσει. Φτιάξτε πολλές λίστες με πράγματα που πρέπει να γίνουν και κάθε φορά συμπληρώστε τις ανάλογα. Μπορεί να θέλετε να έχετε ξεχωριστές λίστες για την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή, αν θέλετε να είστε σούπερ οργανωμένοι. Δεν θέλετε να σας ξεφύγει τίποτα τώρα.

Δίδυμοι

Τα εισερχόμενα σας είναι γεμάτα και εκτός ελέγχου – είναι αδύνατον να κρατήσετε λογαριασμό. Ξεκαθαρίστε τα σε δυο λεπτά. Δημιουργήστε διάφορους φακέλους αποθήκευσης. Επιλέξτε όλα τα εισερχόμενα μηνύματα και μοιράστε τα αναλόγως σε αυτούς τους φακέλους. Όταν θα έχετε περισσότερο χρόνο θα διαγράψετε όσα δε χρειάζεστε. Προς το παρόν απλά κρατήστε καθαρή την επιφάνεια εργασίας σας.

Καρκίνος

Μετά από κάποιες κακές εμπειρίες η αυτοπεποίθηση σας έχει αρχίσει να πέφτει κάπως. Μην αγχώνεστε – προσπαθήστε να κάνετε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Βάλτε τα καλά σας. Ισιώστε το σώμα σας, σηκώστε το κεφάλι ψηλά, χαμογελάστε στον εαυτό σας και βγείτε έξω. Κάντε μερικά κομπλιμέντα στους γύρω σας. Πριν καν το καταλάβετε θα κερδίσετε και πάλι τη σιγουριά στον εαυτό σας.

 Λέων

Σήμερα δώστε προσοχή στα περιβαλλοντολογικά ζητήματα – ελαχιστοποιήστε το δικό σας αποτύπωμα άνθρακα (μην ξεχνάτε ότι κάποιος με οικολογική συνείδηση σας παρακολουθεί). Αρχίστε να μετακινείστε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ανακυκλώστε, κλείστε τον υπολογιστή σας και σταματήστε να χρησιμοποιείτε πλαστικές συσκευασίες. Αυτό είναι το σωστό.

Παρθένος

Για να νιώσετε όμορφα θα πρέπει να περάσετε λίγο χρόνο με το εαυτό σας, ειδικά τώρα. Συμβαίνουν εκατομμύρια πράγματα στη ζωή σας τώρα και αρχίζετε να αισθάνεστε αγχωμένοι και εξαντλημένοι. Αναζητήστε ένα ήσυχο μέρος και καθίστε εκεί μόνοι για 15 λεπτά. Θα αναζωογονηθείτε και θα φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Ζυγός

Αυτό είναι ενάντια σε ό,τι πιστεύετε μέχρι τώρα: προσπαθήστε να ζείτε με λιγότερα πράγματα. Η ζωή σας είναι τόσο φορτωμένη, που ο,τιδήποτε καινούργιο – συμπεριλαμβανομένης μιας νέας σχέσης- δεν μπορεί να βρει τη θέση του σε αυτήν. Καθαρίστε τις ντουλάπες σας, τακτοποιήστε τα χαρτιά σας και ξεφορτωθείτε τα συναισθηματικά σας απωθημένα. Πετάξτε το παλιό και καλωσορίστε το καινούργιο.

Σκορπιός

Το κλειδί της ευτυχίας για εσάς τώρα είναι η καλή οργάνωση. Αντί να αφήνετε τα πράγματα να μαζεύονται και μετά να φρικάρετε με όλη αυτή την ακαταστασία, τακτοποιήστε όλο αυτό το χάος. Αποθηκεύστε αυτά που χρειάζεστε και αν τα κάνετε άνω-κάτω καθαρίστε τα. Μην αναβάλλετε για αύριο αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα.

Τοξότης

Κάθε μέρα είστε αναγκασμένοι να έρχεστε αντιμέτωποι με τις πικρίες του παρελθόντος. Αν συνηθίζετε να κουβαλάτε πάνω σας όλα τα τηλέφωνα, τα e-mailκαι άλλα στοιχεία επικοινωνίας προηγουμένων σχέσεων που τέλειωσαν άδοξα, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να διαγράψετε τις πληροφορίες που δεν χρειάζεστε πλέον. Καλωσορίστε μια νέα περίοδο καλής ενέργειας.

Αιγόκερως

Τα ραντεβού μπαίνουν εμπόδιο στην παραγωγικότητα σας. Αν κάθεστε και κοιτάτε τα εισερχόμενα σας κάθε πέντε λεπτά, χάνετε πολύτιμο χρόνο. Τσεκάρετε τα e-mails σας μια φορά ή έστω δύο κατά τη διάρκεια μιας εργάσιμης μέρας. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να απαντήσετε και στα μηνύματα σας.

Υδροχόος

Μπαίνετε στον πειρασμό να προσαρμοστείτε σε συγκεκριμένες προδιαγραφές. Μην το κάνετε. Το κλειδί για να παραμείνετε στο παιχνίδι είναι να διατηρήσετε την αυθεντικότητα σας. Στα ραντεβού αυτό που είναι σημαντικό είναι να ξεχωρίσετε με την προσωπικότητα σας. Είστε αυθεντικοί – και αυτό είναι μεγάλο προσόν.

 Ιχθύες

Δεν έχετε ιδέα τι κάνετε – νιώθετε εντελώς χαμένοι. Ποιος νοιάζεται; Κανείς δεν χρειάζεται να το ξέρει. Αντ’ αυτού περπατήστε με θάρρος και αποφασιστικότητα. Δείξτε στον κόσμο ότι εσείς έχετε τον έλεγχο. Ακόμη και αν μέσα σας τρέμετε, συμπεριφερθείτε σαν αρχηγός.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments