Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [3/12/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [3/12/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (3/12/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (3/12/19).

κριός

Η προσεκτική επιλογή του λόγου σου μπορεί να είναι μια σοφή επιλογή αυτή τη στιγμή, αλλά δεν χρειάζεται να το παρακάνεις. Στην πραγματικότητα, μπορείς να πεις αυτό που θέλεις να πεις αρκεί να μιλάς με ειλικρίνεια κι ευαισθησία στο ταίρι σου. Κάνε όσες συζητήσεις θέλεις με τον εραστή σου, αρκεί να στηρίζονται στη λογική.

ταύρος

Μια μικρή ένταση στη σχέση σου, δεν είναι τόσο σημαντική ώστε να σε κάνει να «βγεις από τα ρούχα σου». Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να έχει οφέλη. Αν σε ωθήσει να συζητήσεις μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο, τότε θα νιώσεις ευτυχία που βρήκες την τέλεια αφορμή για να το κάνεις. Θα έχεις επίσης την ευκαιρία να μιλήσεις για μερικά θέματα που έπρεπε να είχατε συζητήσει εδώ και καιρό. Μόλις πεις αυτά που θες να πεις…. μείνε ήσυχη και άκου αυτά που θα πει το ταίρι σου.

δίδυμοι

Μια πιθανότητα να τροποποιήσεις ή να αφήσεις πίσω σου ένα θέμα από το παρελθόν, σου προσφέρεται τώρα. Και αν κάτι ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, σιγοβράζει υπόγεια εδώ και καιρό τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε γι’ αυτό και να το ξεκαθαρίσετε. Ίσως να πίστευες ότι ο εραστής σου ήταν απρόθυμος να μιλήσει για το παρελθόν και γι’ αυτόν, είχε κλείσει το θέμα. Αλλά θα ανακαλύψεις ότι κι αυτός πίστευε το ίδιο για σένα.

καρκίνος

Με τον τυχερό και αισιόδοξο Δία που επηρεάζει πλέον τις συνεργασίες ως τον προσεχή Δεκέμβριο, έχεις πολλά να περιμένεις για την ερωτική σου ζωή. Αυτό που φαίνεται πως είναι «σωστό» πιστεύεις ότι αξίζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και την περισσότερη προσπάθεια από σένα. Η καρδιά σου είναι ο ηχητικός πίνακας που θα ήθελες αυτή τη στιγμή. Εμπιστέψου – και ενήργησε – σε ό, τι σε εμπνέει, σε αλλάζει ή κάνει την καρδιά σου να τρεμοπαίζει. Συνέχισε να έχεις τις αμφιβολίες σου….και μια γλυκιά ευκαιρία θα μπορούσε να γλιστρήσει μέσα από τα δάχτυλά σου.

λέων

Υπάρχει μια ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν. Σκέψου αν κάτι δε το έχετε συζητήσει με τον εραστή σου, γιατί είναι η ιδανική στιγμή, να το κάνετε τώρα. Ίσως να έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι το θέμα δεν έχει συζητηθεί εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, επομένως η επαναφορά του μπορεί να το κάνει να φανεί περισσότερο προβληματικό, από ό, τι είναι. Μήπως όμως είναι μια βολική δικαιολογία για να καθυστερήσει η ανανέωση, η βελτίωση ή η ενίσχυση της σχέσης σου.

παρθένος

Μπορεί να βρεθείς σε αμηχανία για κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν αυτό το διάστημα. Ο εραστής σου συγκεκριμένα, θα μπορούσε να ξεπεράσει τα όρια και να σε αναγκάσει με τη συμπεριφορά του, ν’ αρνηθείς να εμπλακείς σε περαιτέρω αλληλεπιδράσεις. Αυτό που μπορεί να ειπωθεί σαν αστείο, θα μπορούσε επίσης να έχει μια βαθύτερη έννοια, και το ένστικτό σου θα το εντοπίσει αμέσως. Υπάρχει αμφιβολία πως έχει ξεπεράσει κάποιος τα όρια όταν αυτό συμβαίνει πραγματικά? Πολύ πιθανόν.

ζυγός

Τα ρομαντικά σου σχέδια θα συνεχίσουν να είναι σημαντικά, αλλά θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τις μεταβαλλόμενες συνθήκες και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να λάβεις υπόψη τι συμβαίνει στον κόσμο του αγαπημένου σου, για να μάθεις ποιες προσαρμογές πρέπει να κάνεις. Είσαι ένας Ζυγός που γνωρίζει μερικά πράγματα για την επίτευξη της ισορροπίας όπου χρειάζεται. Τώρα είναι απαραίτητο να το κάνεις.

Η απαισιοδοξία και η αρνητικότητα δεν βοηθάνε και δεν προσφέρουν τίποτα στις τρέχουσες ερωτικές σου συνθήκες ! Οπότε μην παρερμηνεύσεις πως είναι σοφό ή προσεκτικό βήμα, η απαισιοδοξία σου. Όπου πιστεύεις ότι έχεις λόγο να αισθάνεσαι λιγότερο αισιόδοξη θα εκπλαγείς και θα χαρείς με την υποστήριξη που προσφέρει κάποιος, που ξέρει πώς να άρει τα πνεύματα. Η ιδιοσυγκρασία σου, μπορεί να είναι μερικές φορές σέξι, αλλά προσπάθησε να την αξιοποιήσεις τώρα.

τοξότης

Υπάρχει μεγάλη διασκέδαση και ευφυΐα που μπορείς να την προσφέρεις σε οποιαδήποτε συγκέντρωση. Αυτό περιλαμβάνει και το χρόνο που περνάς με το ταίρι σου. Αν αισθάνεσαι ότι το αντικείμενο της αγάπης σου χρειάζεται ζωντάνια και τρέλα, τότε θα γνωρίζεις διαισθητικά τι να πεις ή να κάνεις. Ο τρόπος σου με τις λέξεις θα μπορούσε να προσελκύσει κάποιους ανθρώπους αυτή τη στιγμή και να φέρει κάποιον πιο κοντά σου….αν θέλεις να συμβεί κάτι τέτοιο.

αιγόκερως

Έτσι, φτάσαμε στη μέρα που ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σου, μέχρι τον επόμενο Δεκέμβριο. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, θα μπορούσες να κάνει πολύ χειρότερα πράγματα, απ’ ό,τι ο πλανήτης της τύχης, της αισιοδοξίας, των ταξιδιών και της επέκτασης, που εργάζεται για λογαριασμό σου. Μπορείς να είσαι αυτή που θα βρει ευχάριστες τις διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, με την πρόθεση ν’ απομακρυνθείς από τη ζώνη της βαθιάς άνεσης. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, οι πιο βαθιές ερωτικές εξελίξεις θα φτάσουν με ενεργητικότητα και δεκτικότητα. Άδραξέ τες Αιγόκερε.

υδροχόος

Θα μπορούσες να απολαύσεις μια απολαυστική έκπληξη και η προσπάθεια να εκπλήξεις τον αγαπημένο σου ή κάποιον στον οποίο έχεις ρίξει το βλέμμα σου, θα μπορούσε να φέρει ένα καρποφόρο αποτέλεσμα. Είναι πιθανό να κάνεις χρήση ενός δημιουργικού σου ταλέντου, αλλά μην πείσεις τον εαυτό σου ότι οι φανταστικές σου προσπάθειες δεν θα εκτιμηθούν. Όταν οι δημιουργικότητά σου τρέχει με τον τρόπο που το κάνει τώρα, δεν μπορείς να αποτύχεις στην προσπάθειά σου να εντυπωσιάσεις.

ιχθύες

Μια συζήτηση ή ανταλλαγή μπορεί να μην χρειάζεται να είναι τόσο βαθιά όσο πιστεύεις ότι πρέπει να είναι. Ωστόσο, είναι το άνοιγμα και η ειλικρίνεια που θα σε κάνει να νιώσεις άνετα και πιο κοντά στον εραστή σου. Αν έχεις αποφύγει να μιλήσεις μέσα από την καρδιά σου, τότε είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. Αυτό που ξεκινάει λίγο πιο απαλά για τις προτιμήσεις σου, θα μπορούσε να μετατραπεί σε κάτι ευχάριστο, αν είναι αυθεντικό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments