Αθλητισμός

Αμπέλ Φερέιρα: Προβληματισμένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι

Αμπέλ Φερέιρα: Προβληματισμένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι
Αμπέλ Φερέιρα: Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν «σκασμένος» τόσο με την ισοπαλία στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό (1-1), όσο και με την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Αμπέλ Φερέιρα: Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει αλώβητος από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και παρέμεινε στην κορυφή της Super League, σε ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αν και προηγήθηκε με γκολ του Ίνγκασον, δεν είχε την ίδια καλή απόδοση στη συνέχεια της αναμέτρησης και τελικά ισοφαρίστηκε με πέναλτι του Βαλμπουενά, μένοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας.  Ένα αποτέλεσμα που, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport» δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένο τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε η ομάδα του να πάρει τη νίκη στο Φάληρο και να ανεβεί μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ ιδιαίτερα «σκασμένος» ήταν και από την εμφάνιση της στο δεύτερο ημίχρονο. Κι αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ οπισθοχώρησε στο γήπεδο και έδωσε χώρο στον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του και να ισοφαρίσει το ματς. Παράλληλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα άπαντες στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» δυσφόρησαν με την ισοπαλία, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Χάθηκαν δύο βαθμοί στην μάχη για τον τίτλο, θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει τον Ολυμπιακό».

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έπαιξε στο ντέρμπι

Η μη χρησιμοποίηση του Πορτογάλου μπακ χαφ στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό προκάλεσε πολλές απορίες. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει η Live Sport, o Φερέιρα δεν έριξε στην «μάχη» τον αρχηγό επειδή δεν είναι έτοιμος να παίξει ακόμα, ούτε καν 15 λεπτά. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για αναμέτρηση τέτοιας έντασης. O προπονητής των Θεσσαλονικιών λοιπόν, έκρινε ότι δεν ήταν απαραίτητο να ρισκάρει και τον κράτησε στον πάγκο.

Η αλήθεια είναι πως η μη επιλογή του προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Μάλιστα, αμέσως μετά το ντέρμπι, υπήρξαν διάφορα δημοσιεύματα για τους λόγους που μπορεί να μην επιλέχθηκε. Ο πραγματικός όμως είναι πως το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ δεν ήθελε να ρισκάρει.

Υπενθυμίζεται, πως ο Πορτογάλος έπαθε ρήξη χιαστού και μηνίσκου τον Απρίλιο στον αγώνα με την Λάρισα και από τότε είναι εκτός αγωνιστικών χώρων. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είχε επισημάνει στην ανακοίνωσή της: «Η απώλεια στον αγώνα με τη Λάρισα δεν ήταν σε καμία περίπτωση οι δύο βαθμοί που άφησε ο ΠΑΟΚ, αλλά ο τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπεβλήθη το πρωί σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους του ιατρικού τιμ. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Βιεϊρίνια υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου. Αρχηγέ είμαστε όλοι δίπλα σου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments