Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Ψάχνει τον «κατάλληλο» προπονητή

Ίλια Ίβιτς: Ψάχνει τον «κατάλληλο» προπονητή
Ίλια Ίβιτς: Συνεχείς επαφές του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ με υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της Ένωσης.

Ίλια Ίβιτς: Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή στο θέμα προπονητή. Για αυτό το λόγο ο Ίλια Ίβιτς βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με υποψήφιους τεχνικούς, προκειμένου να καταλήξει στο ποια είναι η ιδανικότερη επιλογή προπονητή, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα από τώρα μέχρι το καλοκαίρι και να μπορέσει στη συνέχεια να χτίσει το σύνολο που επιθυμεί.

Ο Ίλια Ίβιτς αναζητεί έναν προπονητή, ο οποίος δεν θα έχει ημερομηνία λήξης στον «Δικέφαλο», και παράλληλα θα επιβληθεί στα αποδυτήρια και θα μεταμορφώσει την εικόνα της ομάδας. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει καταλήξει στο πρόσωπο του θέλει να κάτσει στον πάγκο της Ένωσης.

Ο Σέρβος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να καταφέρει να «ψήσει» τον συγκεκριμένο προπονητή για την προοπτική της ΑΕΚ, και να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα. Όμως ο Ίβιτς έχει και άλλες επαφές προκειμένου να κλείσει άμεσα το θέμα. Το επόμενο 24ωρο θεωρείται καθοριστικό και ίσως μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις για τον «εκλεκτό» του τεχνικού διευθυντή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments