Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [04/12/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [04/12/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (04/12/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (04/12/19).

Κριός

Αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θέλετε, μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε μια νέα προσέγγιση. Μερικές φορές ακόμη και η παραμικρή αλλαγή μπορεί να βελτιώσει απίστευτα τη σχέση σας.

 Ταύρος

Να είστε προσεκτικοί σήμερα, ειδικά αν βρίσκεστε σε άγνωστα νερά. Αν δεν αισθάνεστε απόλυτα σίγουροι για κάτι, πείτε στο ταίρι σας ότι θα προτιμούσατε να μην το κάνετε. Να είστε βέβαιοι ότι αν του εξηγήσετε το λόγο θα καταλάβει.

Δίδυμοι

Αν θέλετε να πείσετε τον/την αγαπημένο/η σας για κάτι, προσπαθήστε να μην είστε απόλυτοι. Παρουσιάστε την πλευρά σας και δώστε του/της λόγο για να αλλάξει γνώμη. Με το κήρυγμα δεν θα πετύχετε τίποτα.

Καρκίνος

Σήμερα φροντίστε ιδιαίτερα τον εαυτό σας, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Μπορεί να χρειαστεί να ακυρώσετε κάτι από το πρόγραμμά σας για να κερδίσετε χρόνο για τον εαυτό σας. Ενημερώστε και τον/τη σύντροφό σας ώστε να μπορέσει να σας βοηθήσει.

Λέων

Η επιθυμίασας για ταξίδια είναι πολύ έντονη σήμερα. Αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο προορισμό στο μυαλό σας, πείτε τον στον/στη σύντροφό σας και ξεκινήστε να κάνετε σχέδια μαζί. Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού είναι η μισή διασκέδαση.

Παρθένος

Σήμερα τακτοποιήστε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να λείψετε από το σπίτι σας. Ο/Η σύντροφος σας θα δείξει κατανόηση. Άλλωστε κι εσείς το ίδιο θα κάνατε για αυτόν/αυτήν.

 Ζυγός

Σήμερα αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα στην ανάγκη να είστε υπεύθυνοι και στην επιθυμία να διασκεδάσετε. Βρείτε μια μέση λύση κάνοντας ένα διάλειμμα από τη δουλειά για να βρεθείτε με τον/την αγαπημένο/η σας για ένα γρήγορο ποτό.

Σκορπιός

Σήμερα αναζητήστε συμβουλές για τα ερωτικά σας από κάποιον μεγαλύτερο φίλο ή συγγενή. Η εμπειρία που έχουν τους επιτρέπει να σας δώσουν μια διαφορετική προοπτική από τους συνομηλίκους σας. Θα χαρούν πολύ που θα σας φανούν χρήσιμοι.

Τοξότης

Σήμερα παρατηρήστε προσεκτικά γύρω σας και θα μάθετε πολύ περισσότερα πράγματα για το ταίρι σας από όσα θα ανακαλύπτατε αν του/της μιλάγατε. Έχει πολλά να αποκαλύψει, αρκεί να δώσετε τη δέουσα προσοχή.

Αιγόκερως

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη θετική στάση του/της συντρόφου σας. Η αισιοδοξία του/της θα έχει θετική επίδραση στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τον κόσμο γύρω σας. Προσπαθήστε να δείτε την όμορφη πλευρά της ζωής.

Υδροχόος

Σήμερα να είστε δεκτικοί σε νέες γνωριμίες, ειδικά αν πρόκειται για φίλους του/της συντρόφου σας. Μην εκπλαγείτε αν ανακαλύψετε ότι πραγματικά τους συμπαθείτε. Εξάλλου, γνωρίζετε ήδη ότι έχουν πολύ καλό γούστο!

Ιχθύες

Μπορεί να δυσκολεύεστε κάπως στη δουλειά σας σήμερα, ειδικά στις επαφές σας με το αφεντικό σας. Αφήστε την αρνητικότητα στην άκρη και επιτρέψτε στον/στη σύντροφό σας να προσπαθήσει να πάρει όλες τις έγνοιες σας μακριά.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments