Διεθνή

Λευκός Οίκος: Η απάντηση στους Δημοκρατικούς για την παραπομπή Τραμπ

Λευκός Οίκος: Η απάντηση στους Δημοκρατικούς για την παραπομπή Τραμπ
Λευκός Οίκος: Την αντίδραση του Λευκού Οίκου προκάλεσε η ανακοίνωση της Νάνσι Πελόζι για την παραπομπή του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Λευκός Οίκος: Έντονη είναι η αντίδραση του Λευκού Οίκου στην ανακοίνωση της Νάνσι Πελόζι για την παραπομπή του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Η εκπρόσωπος Τύπου Στεφανί Γκρίσαμ έγραψε στο Twitter ότι η Νάνσι Πελόζι και οι Δημοκρατικοί «θα έπρεπε να ντρέπονται».

«Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει κάνει τίποτε πέρα από το να κυβερνά τη χώρα μας, με αποτέλεσμα μια οικονομία που ανθεί, περισσότερες δουλειές και δυνατότερο στρατό, για να αναφέρουμε μόνο ορισμένα από τα μεγάλα του επιτεύγματα. Αναμένουμε μια δίκαιη δίκη στη Γερουσία», έγραψε η Γκρίσαμ.

Την παραπομπή Τραμπ ανακοίνωσε η Πελόζι

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων που ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς, Νάνσι Πελόζι, ανακοίνωσε νωρίτερα ότι οι διαδικασίες για την καθαίρεση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, επιταχύνονται αφού όπως είπε «υπάρχουν επαρκή στοιχεία». Αυτό, σύμφωνα με ειδικούς σημαίνει ότι οι Δημοκρατικοί θα ψηφίσουν για την παραπομπή του Προέδρου πριν τελειώσει το 2019. Η Πελόζι είπε ακόμα ότι «από τους ερευνητές έχουν προκύψει στοιχεία που δείχνουν ότι ο Τραμπ έκανε κατάχρηση εξουσίας για δικά του πολιτικά οφέλη και έτσι καταπάτησε τον όρκο του στο Σύνταγμα».

Οι Δημοκρατικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να παραπέμψουν τον Ντόναλντ Τραμπ για κατάχρηση εξουσίας, παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και παρεμπόδιση του έργου του Κογκρέσου. Νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών των Αμερικανών, Μάικ Πομπέο χαρακτήρισε «εντελώς λάθος» την έκθεση που δημοσιοποιήθηκε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα σχετικά με την έρευνα για ενδεχόμενη παραπομπή του προέδρου στη δικαιοσύνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments