Lifestyle

Χριστίνα Βούστρου: Νοσηλεύτρια για… βαριά ασθενείς

Χριστίνα Βούστρου: Νοσηλεύτρια για… βαριά ασθενείς
Χριστίνα Βούστρου: Η 21χρονη δούλεψε σαν αεροσυνοδός, πήρε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς αλλά την κέρδισε η Νοσηλευτική και το... Instagram.

Χριστίνα Βούρου: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το πρώτο της επάγγελμα ήταν αεροσυνοδός αλλά τώρα έχει αφοσιωθεί στις σπουδές της στη Νοσηλευτική. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά και έχει μείνει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα της ζωής της σε Αγγλία και Γερμανία. Επίσης, έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς και πλέον λατρεύει να φωτογραφίζεται στο Instagram της.

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες της είναι να καταφέρει να ολοκληρώσει τις σπουδές της και να δουλέψει στο εξωτερικό. Είναι εξωστρεφής, ομιλητική και ευγενική, αλλά καμιά φορά την προδίδει ο αυθορμητισμός της. Αν την ψάξετε δε θα τη βρείτε εύκολα, αφού δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο στέκι και της αρέσει πάντα να γνωρίζει καινούργια μέρη. Πάντως, αν τη βρείτε να ξέρετε ότι δέχεται το φλερτ με ευγένεια αλλά δεν ενδίδει πάντα.

Για να την κατακτήσετε θα πρέπει να έχετε χιούμορ, αυτοπεποίθηση και να είστε κύριοι πάνω από όλα.

Η Χριστίνα εύχεται σε όλο τον κόσμο αγάπη, υγεία, ευτυχία και ένα ταξίδι στην Ισπανία που είναι ο αγαπημένος της προορισμός. Τέλος, να γνωρίζετε πως είναι κοπέλα κοινωνική και ευχάριστη και μπορεί να κάνει και την αυτοκριτική της. Ξέρει να συγχωρεί και όταν είναι η ίδια λάθος το παραδέχεται. Όλα τέλεια δεν ακούγονται;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments