Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [05/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [05/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (05/12/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (05/12/19).

Κριός

Είναι λογικό να σας απασχολεί τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς αλλά θα πρέπει επίσης να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να είστε αληθινοί. Σκεφτείτε προσεκτικά τις βασικές σας αξίες όταν θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση που αφορά την ερωτική σας ζωή τώρα.

Ταύρος

Τα άστρα ευνοούν τα λόγια και τις πράξεις σας σήμερα, κάνοντας τα μεν επιπλέον πειστικά και τα δε εξαιρετικά διασκεδαστικά. Πώς θα κάνετε να λειτουργήσει αυτή τη συμπαντική ενέργεια υπέρ σας σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή;

Δίδυμοι

Οι αλληλεπιδράσεις σας σήμερα μπορεί να είναι κάπως περίεργες και είναι απίθανο να συμβούν σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή τώρα. Ωστόσο, είναι μια πολύ καλή στιγμή για να κατανοήσετε καλύτερα το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στα ερωτικά σας.

Καρκίνος

Σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο σε οποιαδήποτε κατάσταση που περιλαμβάνει ερωτικά υπονοούμενα καθώς κάθε λέξη και χειρονομία λέει πολλά. Τι ακριβώς θέλετε να εκφράσετε;

Λέων

Το να ξέρετε τι θέλετε από τη ζωή σας είναι πολύ καλό αλλά δεν χρειάζεται να προτρέχετε. Οι επιθυμίες σας μπορεί να έρθουν με κάποια απροσδόκητη μορφή – εξάλλου ο έρωτας λειτουργεί με μυστήριους τρόπους.

Παρθένος

Παρόλο που η δουλειά σας δεν φαίνεται σαν μέρος που μπορεί να κρύβονται πιθανότητες να βρείτε τον έρωτα, ποτέ δεν ξέρετε. Μπορεί κάποιος/α που θεωρείτε φίλο/η να πάρει ξαφνικά άλλο ρόλο στη ζωή σας. Εξερευνήστε όλες τις πιθανότητες.

Ζυγός

Μπορείτε να αφήσετε κάποιο ερωτικό ζήτημα από το παρελθόν να σας καταβάλλει ή μπορείτε να το δείτε αλλιώς και να διδαχθείτε κάτι από αυτό. Μια συμβουλή από κάποιον φίλο θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα με τη σωστή προοπτική – ακόμη και να γελάσετε με αυτά.

Σκορπιός

Η αποφασιστικότητα σας είναι μεγάλο προσόν του χαρακτήρα σας και όχι μόνο για την επαγγελματική σας ζωή. Η υπομονή σας ανταμείβεται τώρα όπως και η προθυμίας σας να συνεχίσετε να εξερευνείτε όλες τις επιλογές σας στον ερωτικό τομέα με ανοιχτά το μυαλό και την καρδιά σας.

Τοξότης

Τίποτα δεν συγκρίνεται μαζί σας. Και σήμερα τα άστρα ενισχύουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σας, που εντυπωσιάζουν τους άλλους και κάνουν τις καρδιές να χτυπήσουν δυνατά. Τα κατάλληλα άτομα θα βρουν την μοναδικότητα σας πραγματικά ακαταμάχητη.

Αιγόκερως

Ακόμη και με λίγη προσπάθεια από τη μεριά σας στον ερωτικό τομέα σήμερα, τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά. Δοκιμάστε να χαμογελάσετε και να πείτε ένα γεια στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στείλτε ένα e-mail που θα εκφράζετε τον θαυμασμό σας σε ένα άτομο με το οποίο είστε ερωτευμένοι. Βοηθήστε ένα φίλο προσφέροντας μια συμβουλή.

Υδροχόος

Είναι υπέροχο να σκέφτεστε όλες αυτές τις καταπληκτικές ιδέες που σας έρχονται στο μυαλό και είναι όμορφο να ονειρεύεστε. Αλλά τα άστρα λένε ότι αν θέλετε να κάνετε πρόοδο στην ερωτική σας ζωή σήμερα, θα πρέπει να ενεργήσετε με βάση την πραγματικότητα.

Ιχθύες

Ενώ είναι σημαντικό να οριοθετείτε την επαγγελματική από την προσωπική σας ζωή, σήμερα είναι βέβαιο ότι τα όρια αυτά θα καταπατηθούν. Χειριστείτε την κατάσταση με προσοχή και όλα θα πάνε καλά.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments