Αθλητισμός

Κώστας Φορτούνης: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση

Κώστας Φορτούνης: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση
Κώστας Φορτούνης: Η ταλαιπωρία του Έλληνα μεσοεπιθετικού με τον βαρύ τραυματισμό στο γόνατο λαμβάνει τέλος, καθώς ο 27χρονος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης και ταυτόχρονα όλο και πιο κοντά από την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Κώστας Φορτούνης: Η ρήξη χιαστών που υπέστη πριν από πέντε μήνες ήρθε να ανακόψει την επέλαση του και τα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς για τον σχεδιασμό του φετινού Ολυμπιακού. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός στάθηκε άτυχος το περασμένο καλοκαίρι, καθώς ο σοβαρός τραυματισμός του τον άφησε πολύ πίσω θέτοντας τον στην επίπονη διαδικασία του χειρουργείου και μετέπειτα αποκατάστασης του γονάτου του.

Πέντε μήνες μετά την είδηση του τραυματισμού του, ο Κώστας Φορτούνης δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμος να μετρήσει αντίστροφα για την μεγάλη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Λιμάνι έχει πολύ καλή ψυχολογία δουλεύοντας καθημερινά στις προπονήσεις στοχεύοντας να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στη δράση κάνοντας χαρούμενο τον προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς που τον περιμένει καρτερικά εδώ και πολύ καιρό.

Μετρούν αντίστροφα στον Πειραιά

Οι Ερυθρόλευκοι εμφανίζονται αισιόδοξοι πως ο 27χρονος θα βρεθεί σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με την έλευση του νέου έτους. Η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη δεδομένα θα προσφέρει μια άκρως ποιοτική λύση στην ομάδα από τον Πειραιά, την ώρα που ο αντικαταστάτης του, Ματιέ Βαλμπουενά ταλαιπωρείται εδώ και καιρό με τραυματισμούς. Μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι, ο Πέδρο Μαρτίνς σχεδίαζε τον Ολυμπιακό με βασικό γρανάζι τον Φορτούνη, με την μοίρα να του γυρίζει την πλάτη και του στερεί τον ίσως πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή που έχει στο ρόστερ του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments