Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έρχονται προτάσεις με πολλά μηδενικά

Ολυμπιακός: Έρχονται προτάσεις με πολλά μηδενικά
Ολυμπιακός: Καθόλου δεν είναι απίθανο το ενδεχόμενο να έρθουν μεγάλες προτάσεις για παίκτες των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Τα τελευταία χρόνια οι Πειραιώτες έχουν καθιερώσει μια πολιτική πωλήσεων. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκουν ποδοσφαιριστές σε μικρή ηλικία με χαμηλό κόστος. Οι παίκτες έρχονται στον Ολυμπιακό και ανεβάζουν κατακόρυφα την τιμή τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος παίκτης έχει έρθει στη χώρα μας και μετά έχει πάρει μεταγραφή σε καλύτερο πρωτάθλημα. Σκαλοπάτι στο επόμενο βήμα είναι πάντα ο Ολυμπιακός.

Στο φετινό ρόστερ υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αποτελέσουν πόθο για ομάδες της Ευρώπης. Αυτοί που συγκεντρώνουν τα περισσότερα βλέμματα είναι οι Μαντί Καμαρά και Ρούμπεν Σεμέδο. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι σε λίγο καιρό δεν αποκλείεται να φτάσουν προτάσεις πολλών εκατομμυρίων. Φυσικά ο Ολυμπιακός δεν είναι αρνητικός αν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ολυμπιακός: Ο Νικοπολίδης δοκιμάζει δύο ομογενείς στου Ρέντη

Δοκιμές παικτών γίνονται αυτές τις μέρες στου Ρέντη, με τους «ερυθρόλευκους» να δοκιμάζουν ποδοσφαιριστές, θέλοντας να ενισχύσουν περαιτέρω την ομάδα Νέων τους, με φόντο την πρώτη ομάδα φυσικά. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6», στις προπονήσεις της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού συμμετέχουν δύο 18χρονοι ομογενείς και πλέον το μόνο που απομένει είναι η εισήγηση του προπονητή, Αντώνη Νικοπολίδη, για το αν θα προχωρήσι η απόκτησή τους.

Ο ένας είναι ο Γιάννης Δόξας, ο οποίος αγωνίζεται ως σέντερ φορ και προέρχεται από τη Μόναχο 1860, ενώ παλιότερα είχε κληθεί και στις μικρές Εθνικές της Ελλάδας. Ο δεύτερος, είναι ο Στέλιος Οργιανός, που αγωνίζεται στις θέσεις του δεξιού μπακ και του στόπερ και έχει περάσει από Λοζάνη και Μάλαγα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments