Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [06/12/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [06/12/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (06/13/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (06/12/19). Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στον Αιγόκερω. Εκεί θα σχηματίσει μια σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, από τις 11 έως τις 13 του μήνα. Είναι ενδιαφέρουσα συγκυρία, μιας και στις 12 Δεκεμβρίου θα αναδυθεί η Πανσέληνος στους Διδύμους. Πολλά θέματα και καταστάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, γι’ αυτό είναι καλό να το λάβετε υπόψιν σας εκ των προτέρων. Έτσι θα βγάλετε αρκετά πράγματα από την πορεία σας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, θέση που σας ευνοεί για να πάρετε τα ηνία της ζωής σας. Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη, άρα επικρατεί το καλό γούστο και οι καλοί τρόποι. Ως αύριο το πρωί, η Σελήνη θα βρεθεί σε τετράγωνο με τους Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Να πράξετε το σωστό!

Την Παρασκευή οι περισσότεροι από εσάς θα ετοιμάζονται για ένα ωραίο σαββατοκύριακο, που θα το περάσουν με φίλους ή την οικογένειά τους. Πολλοί από εσάς σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε ένα εορταστικό τραπέζι. Την Παρασκευή οι γυναίκες πρέπει να είναι προσεκτικές όσον αφορά την υγεία τους, χωρίς να παραμελούν οποιαδήποτε ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά και χωρίς να πανικοβάλλονται.

Η Παρασκευή είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, αλλά τα έντονα συναισθήματα που πρόκειται να βιώσετε μπορεί να προκαλέσουν διάφορες εναλλαγές διάθεσης. Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για την επίλυση των σύνθετων προβλημάτων που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αποφύγετε να συγκρουστείτε ή να κατηγορήσετε άλλους για αυτά τα προβλήματα ή τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Κάποια από τις ευχάριστες εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα, μπορεί να σχετίζεται με την ερωτική σας ζωή, ειδικά αν ο/η σύντροφός σας γεννήθηκε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Την Παρασκευή θα έχετε μερικές ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Ίσως να μετέχετε σε μια συνάντηση που θα σχετίζεται με μια γυναίκα, είτε θα σας προσκαλέσει μια γυναίκα. Σήμερα θα έχετε επαφές με ανθρώπους που γνωρίζετε εδώ και πολλά χρόνια και οι λόγοι για αυτό θα είναι διαφορετικοί. Οι γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων, θα κάνουν αρκετές αλλαγές στα σχέδιά τους για το σαββατοκύριακο που έρχεται.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η Παρασκευή θα είναι μια πολύ ασταθής μέρα, με τα διάφορα γεγονότα που θα προκύψουν να σας αγχώσουν. Μερικές φορές θα αισθανθείτε σύγχυση για το τι πραγματικά συμβαίνει, γιατί συμβαίνει και αν είναι καλό για σας. Σε γενικές γραμμές, η μέρα δεν υποδεικνύει δυσκολίες ή άσχημες προσωπικές καταστάσεις… Αλλά καλό θα ήταν να προσέξετε για να μην σας κοροϊδέψουν ή να προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν. Σήμερα μπορεί να μάθετε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες, σχετικά με ένα άτομο στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Παρασκευή θα αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας, μιλώντας ή ανταλλάσσοντας μηνύματα με φίλους από κοντά και μακριά. Σήμερα θα βιώσετε μια ενδιαφέρουσα εμπειρία με κάποια άτομα νεαρής ηλικίας ή με τα παιδιά σας. Οι λέξεις ή οι πράξεις ενός ατόμου στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου μπορεί να σας ενθουσιάσουν.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα έχετε μια σημαντική συνάντηση ή συγκέντρωση με έναν άντρα. Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για ένα άτομο της οικογένειας ή που σχετίζεται με την οικογένειά σας. Σήμερα θα ξοδέψετε χρήματα αγοράζοντας ωραία πράγματα, αλλά δεν πρέπει να το παρακάνετε. Οι άνδρες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια, θα αγοράσουν κάτι πολύτιμο ή χρήσιμο για το σπίτι τους.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments