Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής [6/12/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής [6/12/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (6/12/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (6/12/19).

κριός

Μπορεί να αισθάνεσαι πως χρειάζονται αλλαγές σε κάποιες στενές φιλικές σου σχέσεις ή σε μια πιθανή ερωτική σου σχέση. Θέλεις να επανεκτιμήσεις τη συμμετοχή σου με όσους βρίσκονται κοντά σου… κι αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, θα είναι θετικό και εκτεταμένο. Θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου, πόσο σημαντικός και ιδιαίτερος είναι ένας δεσμός – ή θα μπορούσε να γίνει.

ταύρος

Τα πρόσφατα γεγονότα στα ερωτικά σου, μπορεί να σε υποχρέωσαν να ακολουθήσεις μια άκαμπτη στάση ή να αποφάσισες να κάνεις μια άμεση αλλαγή. Ωστόσο, προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτη… και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Πολλές από τις εκπληκτικές εξελίξεις θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν στο ν’ αλλάξεις απόψεις….ειδικότερα για κάποιον που σ’ ενδιαφέρει πολύ.

δίδυμοι

Επέτρεψε σε όποιον έχει καταφέρει να εξάψει τη φαντασία σου, να συνεχίσει να έχει μια ξεχωριστή θέση στις σκέψεις σου. Αν οι σκέψεις που αφορούν κάτι ή κάποιον είναι δύσκολο να ταρακουνηθούν….. τότε μάλλον είναι για καλό λόγο. Ενδεχομένως, όποιος σε διεγείρει διανοητικά σε οδηγεί κατευθείαν σε ένα βαθύτερο επίπεδο συναισθηματικής ικανοποίησης.

καρκίνος

Μπορεί να ένιωσες άβολα με κάποια σχέση στο παρελθόν, κι έμαθες ν’ αξιοποιείς στο έπακρο, ό,τι δεν σου «κάθεται καλά». Παρόλο που δεν έχεις εντοπίσει κάποια ευκαιρία για άμεση βελτίωση στην παρούσα σχέση σου, θα σου δοθεί έγκαιρα μια ευκαιρία, για να μπορέσεις να κάνεις τις βελτιώσεις που θέλεις. Μπορεί να χρειαστεί από την πλευρά σου, να καταπιείς λιγάκι την περηφάνεια σου, αλλά αυτό θα αποδειχθεί πολύ μικρό τίμημα, για τη σαφήνεια και την επιβεβαίωση που θα λάβεις.

λέων

Επέλεξε τα λόγια σου προσεκτικά, ανεξάρτητα από το πόσες φορές πιστεύεις ότι χρειάζεται να τα επαναλάβεις. Ο αγαπημένος σου είναι έτοιμος να καταλάβει πώς αισθάνεσαι για ένα συγκεκριμένο θέμα – ή ίσως και για τον ίδιο. Έχεις κάνει εντυπωσιακή δουλειά προσπαθώντας να του ξεκαθαρίσεις με πράξεις πώς σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι. Ίσως όμως είναι καιρός, να βρεις μερικές εμπνευσμένες και προσεκτικά επιλεγμένες λέξεις, για να τα υποστηρίξεις.

παρθένος

Μια ευκαιρία να εξερευνήσεις νέα και δυνητικά βαθύτερα επίπεδα ανταλλαγής και φροντίδας, προσφέρεται τώρα στα ερωτικά σου. Αγκαλιάζοντάς τη, μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα στην εκκολαπτόμενη σχέση σου. Μια πτυχή του παρελθόντος τελικά απελευθερώνεται, για να διευκολύνει μια νέα συμφωνία ή ένα καινούργιο επίπεδο κατανόησης. Ίσως είναι καιρός να τολμήσεις… εκεί που δεν το έκανες πριν.

 ζυγός

Ο τρόπος με τον οποίο επιθυμείς ν’ αναλάβεις πρωτοβουλίες, δεν μπορεί μόνο να αλλάξει κάτι που έχει κολλήσει στα ερωτικά σου, αλλά θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα μάτια του αγαπημένου σου. Θα δει πόσο ικανή είσαι όταν αναλαμβάνεις τα ηνία και διεκπεραιώνεις άνετα ό,τι προκύψει. Κάτι που μπορεί να πιστεύεις ότι έχει αλλάξει πορεία….τελικά θα έχει σωστή εξέλιξη.

 σκορπιός

Η ένταση που επικρατεί ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου δεν πρέπει να σε κάνει να νιώσεις άβολα. Θα μπορούσε να είναι ένας χρήσιμος καταλύτης, για να συζητήσετε ανοιχτά κάποια θέματα που αγνοούσατε και οι δύο. Μπορεί εν συντομία να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κι ένα ζήτημα εμπιστοσύνης! Οπότε μην βιαστείς να πιστέψεις, μόνο αυτό που θέλεις να πιστεύεις.

τοξότης

Θα εκπλαγείς παρακολουθώντας τον εαυτό σου, να εμπλέκεται σε μία πολύ συνηθισμένη συζήτηση με τον εραστή σου. Ωστόσο, θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να αναβιώσει ένα παθιασμένο σχέδιο που εγκαταλείψατε στο παρελθόν. Ο εραστής σου, μπορεί να έχει έντονες απόψεις, με τις οποίες ίσως να μην συμφωνείς ολόψυχα….. και αφορούν την πορεία της σχέσης σας. Αλλά μια ασυνήθιστη ανταλλαγή, μπορεί να είναι ο καταλύτης για μια ενδιαφέρουσα και ευχάριστα αισθησιακή περιπέτεια.

αιγόκερως

Μια επιθυμία για απόσπαση μπορεί να είναι τόσο χρήσιμη όσο και προβληματική όταν πρόκειται για τα ερωτικά σου. Παρόλο που η ανάκτηση μιας προοπτικής – όπου χρειάζεται – είναι βέβαιο ότι θα είναι επωφελής, μπορεί ο εφησυχασμός, να είναι αποτέλεσμα της διακοπής της επικοινωνίας ανάμεσά σας. Θα ήταν εύκολο να κατηγορήσετε και οι δύο τις υποχρεώσεις σας, σε άλλες τομείς για την μεταξύ σας απόσταση. Ωστόσο, αν κάτι είναι αρκετά σημαντικό, τότε μπορείτε να βρείτε τρόπους για να εξισορροπήσετε την ερωτική σας ζωή και τις υποχρεώσεις σας. Προσπαθήστε να εστιάσετε και οι δύο….σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό.

υδροχόος

Μια ένεση αυτοπεποίθησης θα είναι επικείμενη και μπορείς να είσαι βέβαιη, ότι αυτό θα έχει αντίκτυπο στα ερωτικά σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην αίσθηση ότι έχεις μια καλύτερη ιδέα για το πού βρίσκεσαι στο μεγαλύτερο μέρος των πραγμάτων ή πώς θα μπορούσες να παίξεις έναν πιο υποστηρικτικό ρόλο στη ζωή του αγαπημένου σου. Μπορεί να είσαι ένα βήμα μπροστά από το ταίρι σου σε μια σαφή και λογική στρατηγική και ίσως να είναι ο ενθουσιασμός σου που τον βοηθάει να αναλάβει να κάνει κινήσεις, που ενδεχομένως δεν θα έκανε διαφορετικά.

ιχθύες

Είναι πιθανό να λαμβάνεις μηνύματα αναποφασιστικότητας από τον αγαπημένο σου αυτή τη στιγμή. Είτε αυτό σημαίνει ότι λέει ένα πράγμα και κάνει κάτι άλλο, είτε λειτουργεί με αντιφάσεις. Ίσως είναι συνετό να συνεχίσεις να παρακολουθείς ήσυχα και να κατανοείς πιο σταθερά την ανάγκη μιας σταθερότητας. Το μόνο που μπορεί να χρειαστεί είναι μια ανοιχτή συζήτηση μεταξύ σας, για να ανακαλύψεις, την αιτία που αντιδράει έτσι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments