Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου [7/12/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου [7/12/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (7/12/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (7/12/19).

κριός

Ακόμα κι αν νιώθεις απρόθυμη να αλληλεπιδράσεις με άλλους ή να εμπλακείς σε κοινωνικό επίπεδο, είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής. Είσαι απλά αντικοινωνική αυτό το διάστημα, ή συντρέχει κάποιος άλλος λόγος? Γιατί μπορεί να θέλεις να παρακολουθήσεις προσεκτικά τη συμμετοχή σου και να πάρεις το χρόνο σου για να το κάνεις. Ξέρεις ότι σύντομα θα ξαναβρείς τη φόρμα σου.

ταύρος

Μπορεί να προσπαθείς ν’ ανοίξεις μια πόρτα που είναι μισάνοιχτη, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, μπορεί να πιστεύεις πως χρειάζεται να προσπαθήσεις περισσότερο για να σημειώσεις την πρόοδο που επιθυμείς. Άφησε τα επερχόμενα γεγονότα να σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις και να τολμήσεις να κάνεις ένα θαρραλέο βήμα.

δίδυμοι

Το ότι δεν μπορείς να ταρακουνήσεις τη σχέση σου, σύντομα θα πάψει να είναι το θέμα που τριβελίζει το μυαλό σου, εξαιτίας της αυξανόμενης αυτοπεποίθησής σου! Με το να αισθάνεσαι ικανότερη και πρόθυμη να διερευνήσεις μια νέα ευκαιρία που παρουσιάζεται, θα καταφέρεις ν’ απομακρυνθείς από ένα συνεχιζόμενο ζήτημα που έχει απορροφήσει μεγάλο μέρος από τις σκέψεις σου. Μπορείς να εμπιστευτείς, ότι αυτό είναι μια πολύ επίκαιρη και απαραίτητη απόσπαση της προσοχής σου.

καρκίνος

Η συναισθηματική επούλωση, θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν μαγικό ραβδί για τα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσες επίσης να εκπλαγείς με το πόσο γρήγορα, μια αμετακίνητη κατάσταση, αρχίζει να προοδεύει. Μια απροκάλυπτη επαφή ή μια συμπτωματική συνάντης, θα ανοίξει το δρόμο για μια ανταλλαγή που θα φέρει βελτιώσεις.

λέων

Η διορατικότητα του συντρόφου σου, θα ρίξει νέο και χρήσιμο φως σε ένα συναισθηματικό ζήτημα που φαινόταν ανεπίλυτο. Αν ακούσεις τις σκέψεις του, θα αλλάξουν οι απόψεις σου….και θα νιώσεις πιο άνετα για να δοκιμάσεις μια καινούργια προσέγγιση. Επέτρεψε στον εαυτό σου να χρησιμοποιήσει κάποιες αμερόληπτες και αξιόπιστες συμβουλές.

παρθένος

Ρομαντικές ευκαιρίες υπάρχουν, μεταξύ ομοϊδεατών τώρα. Αν ψάχνεις για σχέση, τότε θα μπορούσες να φτάσεις στα άκρα για να δείξεις το ενδιαφέρον σου για όποιον σου προκαλέσει το ενδιαφέρον. Οπότε ξεκίνα την αναζήτηση. Αν είσαι σε σχέση, θα ανακαλύψεις τρόπους με τους οποίους ένα κοινό συμφέρον θα μπορούσε να έχει χρηματικό δυναμικό. Αλλά αυτό για σένα είναι δευτερεύον. Επειδή χάρη σ’ αυτό, θα έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου! Κι αυτό είναι, που επιθυμείς περισσότερο.

ζυγός

Θα στέλνεις κάποια μηνύματα στον αγαπημένο σου…αλλά θα κρύβεις κάποια άλλα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει, επειδή τον θεωρείς σκληρό ή αδιάφορο όταν εσύ είσαι λεπτή και ευαισθητοποιημένη στις ανάγκες του. Αυτό που βλέπει το ταίρι σου, δεν είναι απαραίτητα αυτό που λαμβάνει. Αυτό που πρέπει να δει τώρα ο αγαπημένος σου, είναι η ευαίσθητη πλευρά σου.

σκορπιός

Αυτό που ίσως δεν είχε νόημα με τα ερωτικά σου, θα γίνει πιο σαφές τώρα ή σύντομα. Όσο κι αν έχεις εξετάσει ένα ζήτημα απ’ όλες τις πλευρές ή όσο κι αν προσπάθησες να καταλάβεις τις σκέψεις του εραστή σου, αντιμετώπισες κενό. Ευτυχώς όμως, γιατί φαίνεται πως θα σου μιλήσει μόνος του και θα σου λύσει όλες σου τις απορίες. Πολύ σύντομα μάλιστα.

τοξότης

Συζητήσεις μέσα στον ενθουσιασμό και τη χαρά προσφέρονται αυτό το διάστημα και θα ανοίξουν τα μάτια σου, από την ικανότητα του εραστή σου, να σε εντυπωσιάσει με τα λόγια και τις γνώσεις του. Μια μικρή ένταση, θα μπορούσε να κρατήσει τις συζητήσεις σας ζωντανές…. οπότε άσε τον εαυτό σου να συνδεθεί με εντυπωσιακό εγκεφαλικό τρόπο. Αν αισθανθείς ότι αυτή η ανταλλαγή μπορεί να είναι η αρχή για κάτι συναρπαστικό, τότε έχεις δίκιο.

αιγόκερως

Παρόλο που κάτι φαίνεται άνετο και διαχειρίσιμο μεταξύ σας, ίσως νιώσεις πως ήρθε η ώρα να το μεταφέρεις σ’ ένα νέο επίπεδο. Οι πιθανότητες είναι ότι αυτό στο οποίο αναφέρομαι, δεν είναι η πρώτη φορά που το σκέφτηκες. Ένα νέο επίπεδο εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα επικράτεια. Και πιθανόν….να έχεις ήδη φτάσει.

υδροχόος

Μια αίσθηση ηρεμίας που διαπερνά την ερωτική σου ζωή, θα σου προσφέρει μια διαβεβαίωση. Η αισθηματική σου πορεία φαίνεται σαφής, αλλά θα βρεθείς να προσπαθείς να δεις τι κρύβεται στο παρασκήνιο. Μην εστιάζεις σε ό,τι είναι αρνητικό. Δεν υπάρχει τίποτε άσχημο στην ερωτική σου ζωή τώρα….αντιθέτως είναι όλα θετικά κι αισιόδοξα.

 ιχθύες

Κάποιες υποθέσεις που κάνεις για τη σχέση σου, χρειάζονται ν’ αντιμετωπιστούν και θα αναλάβεις εσύ την πρωτοβουλία. Αν έχει έρθει η ώρα να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα συναισθήματά σου ή να φέρεις στο προσκήνιο ένα ευαίσθητο θέμα που έχεις χειριστεί με λεπτότητα μέχρι τώρα, υπάρχουν σαφή οφέλη στη μεταξύ σας συζήτηση. Αυτό που υποβόσκει στη σχέση σου, ίσως έχει φτάσει στο σημείο, που πρέπει να συζητηθεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments