Ελλάδα

Λάρισα: Τρένο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Ένας τραυματίας

Λάρισα: Τρένο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Ένας τραυματίας
Λάρισα: Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο ύψος του Κιλερέρ, με τρένο να παρασύρει διερχόμενο όχημα τραυματίζοντας τον οδηγό.

Λάρισα: Την τύχη με το μέρος του φαίνεται πως είχε ένας οδηγός αυτοκινήτου στη Λάρισα, καθώς γλίτωσε από τα χειρότερα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, όχημα παρασύρθηκε από τρένο στο ύψος του Κιλελέρ, με τον οδηγό να τραυματίζεται από τη σφοδρή σύγκρουση.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας, με το τρένο να πραγματοποιεί κανονικά το δρομολόγιο του. Στο ύψος του Κιλελέρ η αμαξοστοιχία συνάντηση αυτοκίνηστο εντός των γραμμών ωστόσο η ανακοπή της ταχύτητας δεν ήταν δυνατό να καταστεί, αποτέλεσμα το τρένο να παρασύρει το όχημα στέλνοντάς το αρκετά μέτρα πιο πέρα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει τάχιστα για προληπτικούς λόγους στο πλησιέστερο νοσοκομείο της περιοχής. Η υπόθεση εξετάζεται από τις αστυνομικές αρχές, αναζητώντας τον λόγο που ο οδηγός βρέθηκε εντός των γραμμών του τρένου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments