Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [9/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [9/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (9/12/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (9/12/19).

  • Κριός

Το σύμπαν ανταμείβει την ανιδιοτέλεια. Οπότε βάλτε στην άκρη τις δικές σας επιδιώξεις στον ερωτικό τομέα και βοηθήστε τους άλλους με τις δικές τους – ή δείξτε γενικά μια γενναιόδωρη διάθεση. Να είστε βέβαιοι ότι το κάρμα θα σας το ανταποδώσει.

  • Ταύρος

Τα άστρα ευνοούν τις εξωφρενικές ιδέες σήμερα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι τρελό στο όνομα της αγάπης; Δοκιμάστε να πάτε σε μια συνεδρία γρήγορων ραντεβού ή να μιλήσετε σε τρεις ελκυστικούς αγνώστους στο δρόμο. Βγείτε από τη ρουτίνα σας.

  • Δίδυμοι

Συμβαίνουν πάρα πολλά στη ζωή σας τώρα, ακόμη και για κάποιον που του αρέσει τόσο η ποικιλία όσο εσείς. Προσπαθήστε να φανείτε δημιουργικοί προκειμένου να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και κάντε υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

  • Καρκίνος

Σήμερα ειδικά, πρέπει να κυκλοφορείτε με μια πινακίδα επάνω σας ότι «απαγορεύεται να χειρίζεστε βαριά μηχανήματα». Αλλά ενώ σας διαφεύγουν συγκεκριμένα καθήκοντα και μικρές λεπτομέρειες, είστε πολύ συντονισμένοι με τη διάθεση των ανθρώπων γύρω σας αλλά και με τα συναισθήματά σας.

  • Λέων

Θυμάστε την πρώτη αντίδραση που είχατε για αυτή την κατάσταση; Αυτή που σας έλεγε ότι τα πράγματα προχωράνε βιαστικά; Ίσως να μην ισχύει… Απλά μην την απορρίψετε χωρίς σκέψη. Η διαίσθησή σας είναι πολύ ισχυρή.

  • Παρθένος

Μην ξεκινήσετε κανενός είδους ερωτική επικοινωνία σήμερα. Αυτό το ερωτικό e-mail ή το γλυκό γραπτό μήνυμα, θα έχουν καλύτερη τύχη αύριο. Ακόμη και αν το παίξετε εκ του ασφαλούς, να περιμένετε ότι θα προκύψουν μερικές περίπλοκες καταστάσεις και σύγχυση στην επικοινωνία σας.

  • Ζυγός

Μπορεί να είναι απλά μια από αυτές τις μέρες: Χύνετε τον καφέ πάνω στην καλή σας μπλούζα, το φλερτ σας δεν απαντάει στις κλήσεις σας, βγάζετε σπυράκι στο πρόσωπο… Και όσο προσπαθείτε να διορθώσετε τα πράγματα, τόσο χειρότερα γίνονται. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και απλά περιμένετε να περάσει.

  • Σκορπιός

Σε εσάς μιλάμε – που στέκεστε αναποφάσιστοι στη διασταύρωση της φαντασία με την πραγματικότητα. Προσκαλέστε και κάποιο άλλο άτομο να σας κάνει παρέα, για να δείτε πώς θα πάει – και για εσάς και για εκείνο.

  • Τοξότης

Μην χάσετε μια ευκαιρία στον ερωτικό τομέα, μόνο και μόνο επειδή το μυαλό σας περιπλανιέται εδώ κι εκεί. Είστε ελεύθεροι να χάσετε τα κλειδιά σας ή να αργήσετε στη δουλειά. Αλλά προσπαθήστε να είστε συντονισμένοι με τους ανθρώπους που θα συναντήσετε σήμερα.

  • Αιγόκερως

Βάλτε στην άκρη το άγχος και την αυτοκριτική σας. Είστε υπέροχοι με τόσους πολλούς τρόπους, που δεν φαντάζεστε καν. Δεχτείτε τα κομπλιμέντα των άλλων – τα εννοούν με θετικό τρόπο. Πείτε τους «ευχαριστώ» με αυτοπεποίθηση.

  • Υδροχόος

Νομίζατε ότι πηγαίνατε προς μία κατεύθυνση – αλλά ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι πηγαίνετε εντελώς ανάποδα. Μην σκέφτεστε ότι απομακρύνεστε και σας πιάνει πανικός. Αυτή η παράκαμψη μπορεί να σας βγει σε καλό.

  • Ιχθύες

Η αινιγματική γοητεία σας είναι στα πάνω της τώρα… Και οποιοσδήποτε θαυμάζει τους γενναιόδωρους συναισθηματικά ανθρώπους, δεν μπορεί παρά να ενδιαφερθεί να σας γνωρίσει καλύτερα. Ποιος χρειάζεται τη φαντασία, όταν η πραγματική ζωή είναι τόσο υπέροχη;

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments