Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα [9/12/19]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα [9/12/19]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Δευτέρα (9/12/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Δευτέρα (9/12/19).

 • Κριός

Μπείτε στη νέα εβδομάδα με διάθεση προσωπικής συνειδητοποίησης, αγαπητοί Κριοί! Πρέπει να εστιάσετε πλέον στους δικούς σας στόχους σας, ώστε κανείς και τίποτα να μην μπορεί να ανακόψει την πορεία σας. Δώστε προτεραιότητα στα ζητούμενά σας και αξιοποιήστε τη λογική και τα πολλά ταλέντα σας. Οι προσπάθειές σας θα στεφθούν με επιτυχία, γι’ αυτό προχωρήστε ακάθεκτοι!

 • Ταύρος

Κάποια θέματα θα σας δυσκολέψουν ή θα σας πιέσουν στην αρχή αυτής της εβδομάδας, αγαπητοί Ταύροι. Η καλύτερη στρατηγική για να αποφύγετε εντάσεις ή διαφωνίες, είναι να κρατήσετε διακριτική και ουδέτερη στάση προς πρόσωπα και πράγματα. Επειδή αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση, φροντίστε να παίρνετε τις αναγκαίες προφυλάξεις για την υγεία και τις αντοχές σας. Ασχοληθείτε με όσα είναι ήδη σε εξέλιξη, για να μην σας παρεκκλίνει ο οίστρος καινούργιων εγχειρημάτων.

 • Δίδυμοι

Αλλάξετε το σκεπτικό για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, αγαπητοί Δίδυμοι! Με την έναρξη της νέας εβδομάδας μην ασχοληθείτε με προβλήματα και τις λεπτομέρειές τους. Αφήστε τις καταστάσεις να κυλήσουν λίγο με τον δικό τους ρυθμό. Εσείς επιλέξτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε. Περνάτε σε μια φάση με θετικό πρόσημο και θα ανεβάσετε τη διάθεσή σας μέσα από συζητήσεις για το αίσιο μέλλον σας!

 • Καρκίνος

Ανοίξτε τη νέα εβδομάδα με πιο υπεύθυνη και ώριμη προσέγγιση της ζωής σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Για να προχωρήσετε παρακάτω, χρειάζεται να οργανωθείτε και να θέσετε προτεραιότητες. Αξιοποιήστε τον δυναμισμό σας για να διαχειριστείτε τις όποιες εκκρεμότητες χωρίς πίεση. Να κάνετε τακτικά διαλείμματα και να ασχοληθείτε πιο πολύ με πράγματα που σας ευχαριστούν. Όσο προοδεύετε, τόσο θα βελτιώσετε η διάθεσή σας και θα σημειώνετε πιο πολλές επιτυχίες!

 • Λέων

Θωρακιστείτε έναντι τρίτων, αγαπητοί Λέοντες! Μην ανοίξετε την εβδομάδα σπαταλώντας χρόνο σας σε σχόλια και συμπεριφορές που ανακόπτουν την πορεία σας. Αυτές οι διαδικασίες σας πηγαίνουν πίσω και εμποδίζουν τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Επιλέξτε συνειδητά να περάσετε σε μια πιο θετική και παραγωγική οπτική. Μόνο έτσι θα δείτε τη ζωή σας να βελτιώνετε μέρα με τη μέρα!

 • Παρθένος

Επιδείξτε τη σοβαρότητα και ωριμότητα που σας χαρακτηρίζουν, αγαπητοί Παρθένοι! Η έναρξη της νέας εβδομάδας δεν θέλει βιαστικές κινήσεις και παρορμητικές αντιδράσεις. Οργανώστε τις υποχρεώσεις σας, στήστε καινούργια σχέδια δράσης, βρείτε πιο αποδοτικές στρατηγικές. Η πορεία σας προβλέπεται αίσια, αρκεί να μην παρασυρθείτε από προκλήσεις ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος… Μην καθυστερείτε με σκέψεις που θα επηρεάσουν τα θετικά αποτελέσματα που επιδιώκετε!

 • Ζυγός

Έχει φτάσει η στιγμή να πάρετε αποφάσεις, αγαπητοί Ζυγοί! Ξέρετε ποια άτομα και ποιες καταστάσεις ευθύνονται για τις δυσχέρειες που βιώνετε τον τελευταίο καιρό. Πρέπει πλέον να απομακρυνθείτε από εκεί, για να ξεκαθαρίσει η οπτική σας. Εστιάστε την προσοχή σας σε εσάς και τα θέλω σας, στους ανθρώπους που αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Έτσι θα βελτιώσετε τη διάθεσή σας και θα νιώσετε πιο ήρεμοι και αισιόδοξοι!

 • Σκορπιός

Έχει σημασία να αντιμετωπίσετε με χαλαρότητα ένα ομαδικό σχέδιο ή εγχείρημα, αγαπητοί Σκορπιοί. Αφιερώστε την αρχή της εβδομάδας στο να κατανοήσετε απόλυτα τα όρια και τους περιορισμούς που το διέπουν. Έτσι θα ξέρετε προς τα πού μπορείτε να κινηθείτε. Μπορείτε να κερδίσετε πολύ περισσότερα, με το να μοιράζεστε τις ιδέες σας αντί να τις επιβάλετε. Η διανομή των βαρών και η ανταλλαγή απόψεων, έχει τη δυναμική να ενισχύσει κάθε έργο σας με πολλούς τρόπους!

 • Τοξότης

Είστε γεμάτοι ζωτικότητα και αποφασιστικότητα, αγαπητοί Τοξότες! Αρπάξτε τα ηνία της ζωής σας από την αρχή της νέας εβδομάδας, για να νιώσετε την αίσθηση ελευθερίας που αποζητούσατε εδώ και καιρό. Μην σας τρομάξει η επανεμφάνιση κάποιων προβλημάτων του παρελθόντος, έχετε όλα τα φόντα να τα κλείσετε δια παντός. Βαδίστε με το σκεπτικό που έχετε ορίσει και ανταποκρίνεται στα θέλω σας, με σοβαρότητα και πειθαρχία!

 • Αιγόκερως

Η αρχή της εβδομάδας είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με θέματα καρδιάς, αγαπητοί Αιγόκεροι! Για να κατανοήσετε πού βρίσκεστε, προτιμήστε να κάνετε ένα βήμα κάθε φορά και να παραμένετε επιφυλακτικοί. Οι πολλές εκκρεμότητες που έχετε αφήσει, είναι ένας από τους λόγους που νιώθετε τόση πίεση. Με ψυχραιμία και σωστό προγραμματισμό, θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε και να νιώσετε πιο χαλαροί και ανακουφισμένοι!

 • Υδροχόος

Ανοίξτε την καινούργια εβδομάδα με επαγρύπνηση, αγαπητοί Υδροχόοι! Πρέπει να είστε έτοιμοι να αδράξετε όλες τις θαυμάσιες ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχετε την εσωτερική δύναμη να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν, αφού θα έχετε κλείσει τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν εκεί. Έτσι θα ηρεμήσει το μυαλό σας και θα εστιάσετε όλη σας την ενέργεια στο σχεδιασμό του αίσιου μέλλοντός σας!

 • Ιχθύες

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε στην άκρη τις προκαταλήψεις σας, αγαπητοί Ιχθύες! Χρειάζεστε καλύτερη προετοιμασία ή πιο έντονη προσπάθεια προς τους τομείς που σας ενδιαφέρουν, για να ερευνήσετε τα οφέλη που μπορούν να σας αποδώσουν. Ίσως να ανακαλύψετε ότι χρειάζεται πολύ λιγότερος κόπος απ’ όσο νομίζατε. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι στο πλευρό σας, για να σας στηρίξουν όποτε το θελήσετε!

πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments