Ελλάδα

Αμπελόκηποι: Επίθεση σε 10χρονο σε σχολείο της Αθήνας

Αμπελόκηποι: Επίθεση σε 10χρονο σε σχολείο της Αθήνας
Αμπελόκηποι: Ένα τρομερό περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας με την επίθεση ενός γονιού σε έναν 10χρονο μαθητή.

Αμπελόκηποι: Ένα θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα σε σχολείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Ο πατέρας μια μαθήτριας επιτέθηκε σε έναν συμμαθητή της κόρης του με καταγωγή από τις Φιλιππίνες. Όλα ξεκίνησαν όταν τα δυο παιδιά έπαιζαν στο προαύλιο του σχολείου και είχαν μια διαφωνία. Την επόμενη ημέρα έφτασε στο σχόλασμα των παιδιών ο πατέρας της μαθήτριας με άγριες διαθέσεις. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι χτύπησε το παιδί, παρουσία μαρτύρων.

Στη συνέχεια ο 10χρονος που δέχτηκε επίθεση, μαζί με την μητέρα του πήγαν στο νοσοκομείο Παίδων και διέμεινε εκεί για δυο ημέρες. Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει εάν οι βλάβες που υπέστη το παιδί είναι «απλές σωματικές» ή «επικίνδυνες σωματικές βλάβες». Το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας από το Ethnos.gr.

Η αναζήτηση του δράση και οι…ακροδεξιές ιδέες του

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι γονείς του παιδιού και η διευθύντρια του σχολείου μετέβησαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του δράστη, ο οποίος κρυβόταν για σχεδόν δύο ημέρες για να μη συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν στο σπίτι του και στα πιθανά σημεία όπου θα μπορούσε να βρίσκεται αλλά μάταια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο δράστης είναι γνωστός για τις ακροδεξιές του ιδέες. Οι μάρτυρες που ήταν μπροστά στο περιστατικό αναφέρουν ότι ο δράστης έριξε κάτω το παιδί και το κλώτσησε. «Όταν είδαμε το παιδί ήταν πεσμένο κάτω και έτρεμε. Έκλαιγε. Ήταν φοβισμένο. Ο δράστης του έδωσε σφαλιάρες και κλωτσιές. Το παιδί προσπάθησε να αντιδράσει και να αμυνθεί. Πριν δεχτεί τα χτυπήματα, υπήρξαν ύβρεις σε βάρος του. Στη συνέχεια, ο δράστης τον άρπαξε με δύναμη, τον ακινητοποίησε και άρχισε να τον χτυπάει. Το αγόρι έπεσε κάτω τραυματισμένο στο πόδι και αναψοκοκκινισμένο», λέει μάρτυρας στο Ethnos.gr.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments