Πολιτισμός

Los Dos o Más: Στον Σταυρό του Νότου

Los Dos o Más: Στον Σταυρό του Νότου
Los Dos o Más: Παρουσιάζουν το πρώτο τους άλμπουμ την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.

Los Dos o Más: Μετά από 9 χρόνια ανοδικής πορείας και πολλών εμφανίσεων σε μικρά και μεγάλα stages κυρίως στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, οι Los Dos o Más ολοκλήρωσαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, μια ανεξάρτητη παραγωγή που μόλις κυκλοφόρησε, και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά στον Σταυρό του Νότου Plus, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου. Το setlist της βραδιάς θα περιλαμβάνει και πολύ γνωστά τραγούδια διασκευασμένα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Οι μουσικές δημιουργίες των Los Dos o Más βασίζονται στο πάντρεμα παραδοσιακών και μη παραδοσιακών ήχων από άλλες χώρες, όπως: reggae, afro, ska, latin, και γενικότερα world music. Με επιρροές που ποικίλλουν και με ενσωματωμένο πάντα στη μουσική τους το ισπανικό στοιχείο, καταφέρνουν πραγματικά να έχουν μια διαφορετικότητα στη μουσική τους.

Το άλμπουμ αποτελείται από δέκα πρωτότυπα τραγούδια. Οι στίχοι των τραγουδιών είναι γραμμένοι στα Αγγλικά, Ισπανικά και Wolof (Αφρικανική διάλεκτος), από τους Los Dos o Más, εκτός από το τραγούδι «Μαζί», στο οποίο τους στίχους έγραψε ο Μίνως Θεοχάρης. Τη μουσική σε όλα τα τραγούδια υπογράφουν οι Los Dos o Más. Οι ηχογραφήσεις, οι μίξεις και το mastering πραγματοποιήθηκαν στο Noisebox Studio από τον Σάκη Μπάστα.

Οι Los Dos o Más εμφανίστηκαν ως support στην sold out συναυλία των DUB INC. τον Φεβρουάριο του 2014 στην Αθήνα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Έχουν ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, ενώ έχουν ανοίξει επίσης συναυλίες καλλιτεχνών όπως: Shantel, Νίκος Πορτοκάλογλου, Locomondo, Maraveyas Ilegal, Blues Wire, Ευθύμης (Txc, A/E), Άγνωστος Χειμώνας, Ταυτισμένος Λάθος. Tον Αύγουστο του 2014 οι Los Dos o Más συμμετείχαν στο 36ο River Party παίζοντας στην κεντρική σκηνή.Το ομώνυμο άλμπουμ τους «Los Dos o Más» κυκλοφόρησε στις 4 Νοεμβρίου 2019.

Συντελεστές:

  • Τραγούδι: Eύα Θεοχάρη
  • Τραγούδι m/c : mc Jeffry
  • Κλασική κιθάρα: Νίκος Καραχάλιος
  • Ηλεκτρική κιθάρα: Θάνος Χρήστου
  • Τύμπανα: Διονύσης Χαχάμπης
  • Ηλ. Μπάσο: Τάσος Παπαπάνος
  • Κρουστά: Αντώνης Παπαδόπουλος
  • Κρουστά: Yussef Beato Viton
  • Οργάνωση παραγωγής: Cricos

Πληροφορίες

 Ημερομηνία: 13/12/2019 Ώρα: 22.30

Τοποθεσία: Σταυρός του Νότου, Φραντζή και Θαρύπου, Νέος Κόσμος Σταυρός του Νότου

Eισιτήρια: 13 ευρώ (με μπύρα ή κρασί

Πληροφορίες – Κρατήσεις: Τηλ.: 210 9226975 – www.stn.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments