Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [10/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [10/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (10/12/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (10/12/19).

  • Κριός

Τα άστρα σήμερα ευνοούν τις ερωτικές ιδέες και τα σχέδια που θα κάνετε. Οπότε σκεφτείτε καλά και γεμίστε το πρόγραμμα σας με κοινωνικές δραστηριότητες. Ειδικά απόψε, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον έρωτα.

  • Ταύρος

Αν υπάρχει κάτι που σας απασχολεί στην ερωτική σας ζωή, να θυμάστε ότι δύο μυαλά λειτουργούν καλύτερα από ένα. Ζητήστε τη συμμετοχή των φίλων σας. Μαζί θα βρείτε τη λύση.

  • Δίδυμοι

Τη μια στιγμή είστε απόλυτα ερωτευμένοι με ένα άτομο, την επόμενη απλά δεν το αντέχετε. Τη μια στιγμή θέλετε απεγνωσμένα να κάνετε σχέση, όταν το πετυχαίνετε θέλετε μόνο να κερδίσετε την ελευθερία σας. Είστε κάπως άστατοι τώρα, οπότε μην κάνετε κάτι δραστικό.

  • Καρκίνος

Ό,τι συμβεί από εδώ και πέρα, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αν θα καταφέρετε να κρατήσετε ευέλικτες τις προσδοκίες σας και αν θα αισθάνεστε περιπετειώδεις. Να είστε προετοιμασμένοι για όλους και για όλα… Ακόμη και για κάποιον που μπορεί να γίνει ο επόμενος καλύτερός σας φίλος.

  • Λέων

Αν προσπαθείτε να πάρετε – ή να διατηρήσετε – το πάνω χέρι σε μια ερωτική κατάσταση, ίσως ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε τις ισορροπίες δυνάμεων. Θεωρείτε ότι πραγματικά θα έπρεπε να έχει θέση σε αυτό που ζείτε; Τι θα συμβεί αν απλά σταματήσετε να ασχολείστε με αυτό;

  • Παρθένος

Κάποιος φίλος σας μπορεί να ζητάει συμβουλές για τα ερωτικά του, αλλά είναι πράγματι αυτό που θέλει; Κάποιες φορές, αρκεί μόνο να αφήνετε τους άλλους να σας μιλήσουν και να τα βγάλουν από μέσα τους. Είναι πολύ πιο παραγωγικό και εποικοδομητικό από το να τους προσφέρετε την κριτική σας.

  • Ζυγός

Τα προσωπικά σας χαρίσματα παίρνουν μια μεγάλη ώθηση από τα άστρα σήμερα – και μέσα σε αυτά έχει προστεθεί και πνευματική υπεροχή. Αφήστε τους άλλους να συζητάνε για ανούσια πράγματα. Μια ουσιαστική συζήτηση με ένα ενδιαφέρον καινούργιο άτομο, είναι περισσότερο του στυλ σας.

  • Σκορπιός

Κάντε οτιδήποτε χρειαστεί για να απελευθερώσετε το μυαλό σας – και η καρδιά σας θα ακολουθήσει. Οι προκαταλήψεις δεν σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό. Αλλά αν καλωσορίσετε την εύνοια της τύχης, είναι βέβαιο ότι θα ζήσετε κάτι συναρπαστικό.

  • Τοξότης

Πάρτε τους πρωτότυπους εμπνευσμένους τρόπους σκέψης και αντίληψής σας… Προσθέστε μερικές εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες… Αναμείξτε με καινούργια άτομα, ίσως και με λίγη τέχνη ή μια ενδιαφέρουσα παράσταση. Μπορεί να οδηγηθείτε σε μια νέα ερωτική σχέση.

  • Αιγόκερως

Μπορεί να μην ήρθε ακόμη η ώρα να δοκιμάσετε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Αλλά αν αλλάξετε έστω και λίγο τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την ερωτική σας ζωή, θα ανταμειφθείτε. Προσπαθήστε να είστε λίγο περισσότερο μυστηριώδεις και πιο εξωστρεφείς – και πού ξέρετε τι μπορεί να συμβεί.

  • Υδροχόος

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας και όταν μιλάτε όλοι σας ακούν. Αυτή η πνευματώδης αύρα σας κάνει να φαίνεστε υπέροχοι και σας οδηγεί σε μερικές υπέροχες ιδέες. Είναι λογικό να είναι όλοι ερωτευμένοι μαζί σας.

  • Ιχθύες

Όση αγάπη δίνετε, τόση παίρνετε. Άρα προσπαθήστε να βρίσκετε αφορμές για να δείχνετε την τρυφερότητα και την καλοσύνη σας. Σε φίλους, συναδέρφους, τυχαία άτομα στο δρόμο, ακόμη και στον ενοχλητικό γείτονά σας. Όλα καταγράφονται στο κάρμα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments