Αθλητισμός

Γκιγιέρμε: Στον Πειραιά ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου

Γκιγιέρμε: Στον Πειραιά ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου
Γκιγιέρμε: Ο 28χρονος μέσος αποτελεί βασικό "γρανάζι" στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς αφήνοντας γερά το στίγμα του στους "Ερυθρόλευκους", οι οποίοι εσχάτως κυνηγούν την επέκταση της συνεργασίας τους μαζί του.

Γκιγιέρμε: Μαζί με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη έχουν καταφέρει να συνθέσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο στα χαφ. Ο Πέδρο Μαρτίνς από την περασμένη σεζόν κατέληξε στη χρησιμοποίηση αυτών των δύο ποδοσφαιριστών στον χώρο του κέντρου, με τον Βραζιλιάνο να παρουσιάζει ηγετικά στοιχεία κερδίζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη της ομάδας των Πειραιωτών. Οι “Ερυθρόλευκοι” γνωρίζοντας πως το συμβόλαιο του 28χρονου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 επιθυμούν την άμεση επέκταση της συνεργασίας τους.

Για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ σήμερα αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του έμπειρου μέσου προκειμένου να προβεί συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του πελάτη του. Οι υπάρχουσες συνθήκες οδηγούν σε θετικές εξελίξεις, καθώς εκτός του Ολυμπιακού και η πλευρά του παίκτη βλέπει με θετικό μάτι την περαιτέρω παρουσία στον Πειραιά.

Όλα αυτά θα πάρουν τον δρόμο τους μετά την αποψινή κρίσιμη μάχη των “Ερυθρόλευκων” για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα θα επιδιώξει τη νίκη που θα του χαρίσει αυτομάτως τη πρόκριση στη φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Η αναμέτρηση αποτελεί υψίστης σημασίας για τον σύλλογο, καθώς σε περίπτωση μη νίκης, η χρονιά όπως τονίζουν όλοι στον Πειραιά ανεξαρτήτως συνέχειας στο ελληνικό πρωτάθλημα κρίνεται αποτυχημένη. Επίσης αν οι “Ερυιρόλευκοι” δεν επικρατήσουν απόψε των Σέρβων είναι σαφές πως αυτομάτως θα δημιουργηθεί και θέμα προπονητή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments