Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Τι συμβαίνει με τον νεαρό μπακ του Ολυμπιακού

Λεονάρντο Κούτρης: Τι συμβαίνει με τον νεαρό μπακ του Ολυμπιακού
Λεονάρντο Κούτρης: Ο Έλληνας αριστερός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού "αγνοείται" τους τελευταίους δύο μήνες.

Λεονάρντο Κούτρης: Ο νεαρός Έλληνας μπακ είναι εξαφανισμένος τον τελευταίο καιρό. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στις 19 Οκτωβρίου 2019. Από τότε ο Κούτρης δεν έχει συμπεριληφθεί ούτε καν στην αποστολή του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο Κούτρης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Πέδρο Μάρτινς στην αρχή της σεζόν είχε ερωτηθεί μετά τον αποκλεισμό του «Λέο» από την ευρωπαϊκή λίστα και τόνισε πως θα τον χρησιμοποιεί στο πρωτάθλημα. Αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Λεονάρντο Κούτρης στο pregame του αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ μίλησε για την απόφαση του Πορτογάλου προπονητή να τον αφήνει εκτός αποστολής στα τελευταία ματς.

“Είναι απόφαση του προπονητή εγώ από την πλευρά μου είμαι έτοιμος για παν ενδεχόμενο όποτε με χρειαστεί η ομάδα να αγωνιστώ και να προσφέρω ότι μπορώ. Ο Κώστας (σ.σ. Τσιμίκας) κάνει μια εξαιρετική χρονιά, είμαστε καλά μεταξύ μας, βοηθάει ο ένας τον άλλο” είχε πει χαρακτηριστικά ο νεαρός μπακ. Σύμφωνα με το “Φως των Σπορ”, ο Κούτρης δεν θα αγωνιστεί ούτε στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Κυριακή. Πιθανότατα θα επιστρέψει στην αποστολή και την ενδεκάδα στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ στο «Καραϊσκάκης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments