Ελλάδα

Καλαμπάκα: Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο με 37 μαθητές να βγαίνει εκτός πορείας

Καλαμπάκα: Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο με 37 μαθητές να βγαίνει εκτός πορείας
Καλαμπάκα: Παραλίγο τραγωδία στο οδικό δίκτυο Τρικάλων - Γρεβενών, όταν ΙΧ και λεωφορείο συγκρούστηκαν, με τα οχήματα να καταλήγουν εκτός οδοστρώματος.

Καλαμπάκα: Τον Χάρο με τα μάτια τους αντίκρισαν 37 μαθητές και οι συνοδοί τους όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός δρόμου. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης στο οδικό δίκτυο Τρικάλων – Γρεβενών στο ύψος της Καλαμπάκας. Για καλή τύχη κανένας δεν τραυματίστηκε σοβαρά, με τους μαθητές εν συνεχεία να αλλάζουν λεωφορείο και να συνεχίζουν τη διαδρομή τους.

Το περιστατικό λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία ωστόσο η τύχη ήταν με το μέρος των δύο οδηγών και των επιβατών τους. Κάτω από άγνωστες συνθήκες τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός οδοστρώματος. Το λεωφορείο βρισκόταν έξω από την Καλαμπάκα, κατευθυνόμενο από τα Γρεβενά κατέβαινε προς τα Τρίκαλα για τον “Μύλο των Ξωτικών”, μεταφέροντας 37 μαθητές.

Συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό και εξετράπη της πορείας του. Οι μαθητές βγήκαν σώοι και λίγη ώρα αργότερα μεταβιβάστηκαν σε άλλο λεωφορείο συνεχίζοντας κανονικά την εκδρομή τους κατευθυνόμενοι στα Τρίκαλα. Οι αρχές πραγματοποιούν έρευνα προκειμένου να εξακριβωθεί ο ακριβής λόγος που τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες κανένας δεν τραυματίστηκε, ενώ όπως φαίνεται από την παρακάτω και τα δύο οχήματα υπέστησαν φθορές στο μπροστινό τους μέρος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments