Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [11/12/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [11/12/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (11/12/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (11/12/19).

  • κριός

Λέγοντας αυτά που σκέφτεσαι μπορεί προς το παρόν να σου φανεί χρήσιμο. Αλλά προσπάθησε να γνωρίζεις τα όρια, σε όσα λες. Μόλις ξεκινήσεις, ίσως αγωνιστείς για να ολοκληρώσεις…. και αντί να κερδίσεις την υποστήριξη του εραστή σου, να κινδυνεύσεις να φανείς εξουσιαστική ή αδιάφορη. Προσπάθησε ώστε οι συζητήσεις σου να είναι αμφίδρομες. Μίλησε «μαζί με» τον εραστή σου….κι όχι «στον» εραστή σου.

  • ταύρος

Γνωρίζεις την άνεση που επικρατεί στη σχέση σου. Παρόλο που θα φοβηθείς να διακόψεις ή να το χάσεις αυτό, ίσως να γνωρίζεις επίσης, πως το να απομακρυνθείς από μια ζώνη άνεσης, έχει τα οφέλη του. Ζήσε την αίσθηση του άγνωστου, γιατί δε θα χρειαστεί πολύ χρονικό διάστημα για να δεις τι είναι πραγματικά συναρπαστικό.

  • δίδυμοι

Κάτι που συνδέεται με την παρελθούσα σχέση σου, μπορεί να απαιτήσει προσοχή, αλλά μπορεί να σου δώσει απαντήσεις, σε κάτι που σε απασχολεί, στην υπάρχουσα σχέση σου. Είτε πρόκειται για κάποια εμπειρία… είτε για κάποιες ενέργειες που έφεραν θετικό αποτέλεσμα στο παρελθόν, εξέτασε αν μπορεί να σου χρησιμεύσει τώρα. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις και κάνεις συγκρίσεις. Απλά ρίξε μια ματιά στο παρελθόν, εφάρμοσε τις εμπειρίες που απέκτησες απ’ αυτό….και προχώρα!

  • καρκίνος

Προσπάθησε να μην είσαι καχύποπτη για μια ιδέα, που μπορεί να φέρει ευχάριστα αποτελέσματα στη σχέση σου. Ίσως να χρειαστεί να είσαι προσεκτική για το πώς θα εφαρμόσεις αυτή την ιδέα. Αυτό που δεν έχει δοκιμαστεί θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ελκυστικό τώρα. Απλά εξερεύνησε οποιαδήποτε σχέδια, με την άνεσή σου.

  • λέων

Εξέτασε προσεκτικά, αν επιθυμείς πραγματικά ν’ ακολουθήσεις ένα σχέδιο που αφορά την ερωτική σου ζωή…ή είσαι απλά ανυπόμονη. Θέλοντας αλλαγή για χάρη της αλλαγής…. δεν είναι το πιο σοφό σχέδιο για να συνεχίσεις. Αν αισθανθείς πως είναι υπερβολικά αποφασισμένο το μυαλό σου να κυβερνήσει την καρδιά σου σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου τώρα….κάνε πίσω και ξανασκέψου το. Γιατί αυτός θα είναι ένας ψυχρός τρόπος, για να προσπαθήσεις να εξελίξεις τα ερωτικά σου θέματα, τώρα.

  • παρθένος

Τα ένστικτά σου είναι πιθανόν να σε κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά είναι καιρός να εξετάσεις με ειλικρίνεια τα γεγονότα….κι όχι να κάνεις υποθέσεις. Αν η αποδοχή της πραγματικότητας σημαίνει να υποκινήσεις μια συζήτηση με το ταίρι σου – που έχει καθυστερήσει λόγω φόβου ή περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να το θέσεις – τότε η έμφυτη ακεραιότητά σου, θα δείξει την πορεία προς τα εμπρός, με κρυστάλλινη σαφήνεια.

  • ζυγός

Η πραγματικότητα για κάτι που συνδέεται με τα ερωτικά σου, μπορεί να γίνει πιο εμφανής τώρα και ενδεχομένως να σου δώσει πολλά να εξετάσεις. Αν είσαι ελεύθερη θα διαπιστώσεις πως σκέφτεσαι πολύ, μια φιλία. Αν είσαι σε σχέση θ’ αναρωτηθείς αν θέλει ο εραστής σου να προχωρήσετε τη σχέση σας. Θα νιώσεις και κάποια αβεβαιότητα σήμερα, γιατί κάποιο φιλικό σου άτομο, θα δείξει ενδιαφέρον για το σύντροφό σου Όπως και να ‘χει….. η αβεβαιότητα θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης για μια ουσιαστική συζήτηση, τώρα.

  • σκορπιός

Η ανάγκη αποδοχής του αυθεντικού και του γνήσιου σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Δε θα ανεχτείς άλλο, τα μεικτά μηνύματα που σου στέλνει ο εραστής σου, με τη συμπεριφορά του. Η πορεία προς την αληθινή αγάπη δεν είναι καθόλου εύκολη… οπότε προσπάθησε να διασαφηνίζεις, ό,τι σε μπερδεύει ή δημιουργεί αναταραχές στο ταξίδι σου.

  • τοξότης

Γνωρίζοντας τι θέλεις από έναν εραστή στην εκκολαπτόμενη σχέση σου, θα πρέπει να προχωρήσει πολύ για να εξασφαλίσεις ότι οποιαδήποτε ζητήματα που τυχόν προκύψουν θ’ αντιμετωπίζονται γρήγορα κι από τους δυο σας. Όσο λιγότερο αναποφάσιστη είσαι, τόσο πιο εύκολο θα είναι να εξισορροπήσεις ό,τι φαίνεται αβέβαιο. Και δεν πρέπει ν’ ακολουθήσεις αυτό που λέμε πως είναι ευκολότερο να το πεις παρά να το κάνεις. Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει να εστιάσεις στις τυχόν ελλείψεις της σχέσης σου. Με θετικό πνεύμα, ό,τι σε απασχολεί, μπορεί να είναι προσωρινό.

  • αιγόκερως

Μπορεί να είσαι σίγουρη ότι ο εραστής σου σε ακούει….σε καταλαβαίνει όμως? Υπάρχει κάποιος τρόπος για να διασαφηνίσεις τις απόψεις σου – ή πρέπει να είσαι εσύ σαφέστερη σε όσα προσπαθείς να μεταφέρεις? Υπάρχει περίπτωση να μιλήσεις ωμά…γι’ αυτό πρόσεξε τα λόγια σου. Υπάρχει ένα όριο στο πόσα είναι διατεθειμένος να επεξεργαστεί διανοητικά ο αγαπημένος σου. Γι’ αυτό, ας συνοδεύουν τα λόγια σου και μερικές φυσικές χειρονομίες!

  • υδροχόος

Τώρα θα επικεντρωθείς, σε ό,τι είναι ασαφές κι έχει ασταθή θεμέλια στη σχέση σου. Έχεις μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνεις υγιείς βελτιώσεις. Μπορεί επίσης να έχεις επίγνωση του τρόπου με τον οποίο οι υποθέσεις που κάνεις με το ταίρι σου, χρειάζεται να αντικατασταθούν από γεγονότα… Και συμφωνώντας για νέα επίπεδα κοινής χρήσης μεταξύ σας, θα ήταν ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσετε μαζί.

  • ιχθύες

Θα υπάρχει απροθυμία από την πλευρά σου, να μιλήσεις ανοιχτά στον αγαπημένο σου…. και θα ήταν χρήσιμο να αξιολογήσεις τους λόγους γι’ αυτό. Αισθάνεσαι ότι δεν θα ενδιαφερθεί για το τι έχεις να πεις, ή αν σε προσέχει? Οι πιθανότητες είναι, πως ο εραστής σου ξέρει ότι υπάρχει κάτι που θέλεις να πεις. Το παρόν, είναι μια εξαιρετική στιγμή να αφήσεις ν’ αναδυθεί ό, τι χρειάζεται να συζητηθεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments