Αθλητισμός

Αμπελάρδο Φερνάντεθ: Ρώτησε τον Μανόλο Χιμένεθ για την ΑΕΚ

Αμπελάρδο Φερνάντεθ: Ρώτησε τον Μανόλο Χιμένεθ για την ΑΕΚ
Αμπελάρδο Φερνάντεθ: Ο Ισπανός ήθελε να μάθει πληροφορίες για την ΑΕΚ και απευθύνθηκε στον Μανόλο Χιμένεθ.

Αμπελάρδο Φερνάντεθ: Το προηγούμενο διάστημα ο Ίλια Ίβιτς βρισκόταν στην αναζήτηση τεχνικού. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ χτύπησε πολλές πόρτες μέχρι να βρει τον εκλεκτό του. Ένας από τους προπονητές με τον οποίο είχε επαφή ήταν ο Αμπελάρδο Φερνάντεθ. Η περίπτωση του Ισπανού ήταν εξαιρετική, αλλά το πράγμα δεν προχώρησε.

Μπορεί ο ίδιος ο έμπειρος κόουτς να αρνήθηκε ότι είχε επαφή με την Ένωση, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει. Σύμφωνα με την Ώρα για Σπορ οι δυο πλευρές είχαν μιλήσει, ωστόσο ο Ισπανός δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα στην παρούσα φάση. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Αμπελάρδο μίλησε με τον Μανόλο Χιμένεθ για να μάθει πληροφορίες πριν πάρει την απόφαση του.

ΑΕΚ: Ψάχνει για στόπερ στην Ιταλία με τη βοήθεια Καρέρα

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου είναι από τα βασικά θέματα για την «Ένωση». Γι’ αυτό άλλωστε ο Ίλια Ίβιτς έχει βγει εδώ και καιρό στην αγορά, αναζητώντας έναν στόπερ που θα μπορέσει να δώσει λύση στο πρόβλημα των «κιτρινόμαυρων» στα μετόπισθεν τη φετινή σεζόν. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής εμφανίζεται να εξέτασε μία περίπτωση από τη Γαλλία, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως… θηρίο, ενώ τέθηκε στα υπόψιν κι άλλη μία από το Καμπιονάτο, σύμφωνα με τη «Sportday». Για τη δεύτερη πάντως ανασταλτικό παράγοντα φέρεται να αποτελεί η ηλικία του.

Παράλληλα και ο Μάσιμο Καρέρα φέρεται να έχει ενεργοποιηθεί όσον αφορά την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Ο Ιταλός προπονητής έχει ανοίξει την ατζέντα του ψάχνοντας στα ρόστερ 2-3 συλλόγων στους οποίους έχει καλή πρόσβαση για να βρεθεί ένας στόπερ, ακόμη και με τη μορφή δανεισμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments