Video

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Αποκάλυψε πως είναι έγκυος – Πως το έμαθε ο σύντροφός της

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Αποκάλυψε πως είναι έγκυος – Πως το έμαθε ο σύντροφός της
Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 "Γυναίκα χωρίς όνομα" ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά "Πρωινό".

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 “Γυναίκα χωρίς όνομα” βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Πρωινό”. Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη πέρα από την επιτυχημένη σειρά αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη την οποία βιώνει τους τελευταίους μήνες.

«Έχουν γίνει τα χαρακτηριστικά μου πιο γλυκά με την εγκυμοσύνη. Έχω γίνει πιο θετική και αισιόδοξη. Τώρα θα μπω στον 5ο μήνα. Ήταν ένα δύσκολο πρώτο τρίμηνο με αρκετές ανακατωσούρες, αλλά μόλις μπήκα στον 4ο έφυγε δια μαγείας».

Για το πως την κατάλαβε, ανέφερε: «Θέλαμε να γίνουμε γονείς αλλά δεν ήταν στα άμεσα σχέδια μας. Είχα καθυστέρηση και με έπεισε η κουμπάρα μου να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης. Στην αρχή σοκαρίστηκα μόλις είδα το αποτέλεσμα. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Μετά πήρα τηλέφωνο τον σύντροφό μου και του το ανακοίνωσα από το τηλέφωνο. Μόλις βρεθήκαμε με πήρε αγκαλιά και ήπιαμε δύο τελευταία σφηνάκια».

Τέλος αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, λέγοντας: «Είμαστε μαζί δύο χρόνια και μένουμε μαζί 1μιση χρόνο. Είναι αρχιτέκτονας και είναι πολύ ωραίος. Για μένα είναι ο πιο ωραίος άνδρας. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί και ήρθε απλά. Μου ζήτησε το τηλέφωνο μου και μου έστειλε την επόμενη ημέρα και από τότε μιλάμε κάθε μέρα. Η συγκατοίκηση ήρθε γιατί έχουμε δύσκολα προγράμματα και είπαμε ότι πρέπει να μείνουμε μαζί αλλιώς δεν θα βρισκόμαστε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments